Ny Position

Ny Position

036-330 09... Visa nummer
Oxtorgsgatan 3
553 17 JÖNKÖPING

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Satsa på din organisation och den kommer att växa! Ny Position har lång erfarenhet av både de små och stora frågorna inom Human Resources.

Bildgalleri

 • Ny Position
  Ny Position
 • Ny Position
  Ny Position
 • Ny Position
  Ny Position
 • Ny Position
  Ny Position
 • Ny Position
  Ny Position

Vi är Ny Position

Ny Position arbetar med att hitta rätt, en perfect match helt enkelt. Ambitionen är att göra våra kunder mer konkurrenskraftiga och framgångsrika. Vi har vårt team och våra metoder för att resan ska vara så kort och rolig som möjligt.

Vår nyfikenhet och energi har hjälpt några av Sveriges största och mest framgångsrika företag att ta nya positioner. Vi är modiga nog att jämföra oss med de bästa i branschen, eftersom vi vet att det gör oss ännu bättre. Här kan du se vilka tjänster vi rekryterat den sista tiden, se Tillsatta tjänster.

Vi har hjälpt bland annat Inwido Sverige, Eurofins, Sapa Profiler, XANO Industrier, OEM, Lammhults Design Group med ledande positioner sedan 2009.

Vi kommer från olika delar i landet, men har valt Jönköping som vår bas. Under ett och samma tak har vi samlat mångårig kompetens och erfarenhet inom rekrytering, Interim management, ledarskap och Human Resources. Vi vill vara nära dig som kund och har hela Sverige som arbetsfält.

Vill du veta mer om hur vi kan flytta fram ert företags positioner kontakta oss. Vill du nå en ny position inom något av Sveriges mest framgångsrika företag? Registrera dig som kandidat eller interimkonsult.

Rekrytering

Letar du efter Ny Position? Chansen är stor att du hittar den just här. Vi kan rekrytering av både chefer och specialister. Ladda upp ditt CV hos oss så kan våra rekryterare matcha din kompetens med rätt lediga jobb.

Interm management

Vill du byta jobb lite oftare och bestämma mer själv över din egen situation? Ny Position har många intressanta interima uppdrag och vi söker ständigt fler interimskonsulter i hela Sverige. Du blir en del av ett engagerat team.

Human resources

Alla vill jobba i framgångsrika organisationer! Ny Position vet vad som krävs för att ta sig dit. Vi jobbar med mätbara system och modeller eftersom vi vet att åtgärder som baseras på fakta skapar lönsammare organisationer.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...