White Tandvård
046-211 68... Visa nummer
Kiliansgatan 17
223 50 LUND

Om oss

Välkommen till Bruniushuset, en klinik med charmig traditionell interiör där det har det funnits tandläkare sedan 50-talet. Vi erbjuder allt från allmän tandvård, årliga tandvårdskontroller, lagningar, rotfyllningar, akutbehandlingar, tandblekning till mer avancerad specialisttandvård såsom implantat.

Behandlingar

- Barntandvård
Självklart är barn också välkomna till oss! Barn och ungdomar får kostnadsfri tandvård upp till 21 år. Hos oss kan du få tid för hela familjen samtidigt om du så önskar. Vill du lista ditt barn hos oss vänligen fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig när det är dags för ditt barn att komma!

- Akut tandvård
Har du värk, ilningar eller fått en fraktur? Kontakta oss via mail eller ring så hjälper vi dig så snabbt vi kan!

- Tandlossning/Tandstensborttagning
Med regelbundna besök hos vår duktiga tandhygienist kan du få friska och vackra tänder igen. Under besöken hos tandhygienisten får du reda på hur du ska borsta dina tänder, hålla rent mellan tänderna och rådgivning för att bibehålla en god munhygien! Tandhygienisten kan också diagnostisera karies och undersöka dig som inte känner behov av tandläkaren lika ofta som tandhygienist.

- Specialisttandvård
Har du funderat på implantat eller kanske känner att du saknar en tand och vill fylla i en lucka?
Då kanske implantat är lösningen för dig. Implantat är en titanskruv som man borrar ner i käkbenet och som man sedan fäster en ny tand på, alltså en krona. Innan man kan utföra operationen måste du konsultera med din tandläkare och få en remiss, det finns också möjlighet att konsultera med kirurgen!

- Tandblekning
Vi gör ett avtryck på dina tänder och skickar den till vår tandtekniker. Blekskenan är av plast och tunn, den känns inte klumpig i munnen. Du får med dig en gel från oss som du lägger i skenan och kan ha den i under natten eller några timmar på dagen beroende på vilket resultat du vill uppnå.

- Protetik
En krona fäster vi på din egna tand som vi slipar ner och tar avgjutning på. Tandtekniker framställer en krona som tar ungefär 1-2 veckor för dig att få.
Du kan själv välja om du önskar ha kronan i metall eller porslin, vi hjälper dig att välja det som passar dig bäst!

En bro lämpar sig bättre om du har en lucka i tandraden och känner att du vill fylla i den eller om flera av tänderna behöver åtgärdas. Proceduren går till på samma sätt som med krona och du kan även där välja material!

- Bett- och snarkskena
Gnisslar du tänder eller har ofta huvudvärk och ömmande käkar så kan bettskena vara ett bra alternativ för dig! Vi tar ett avtryck på dina tänder som vi skickar till våra tandtekniker och du kan hämta den inom 1-2 veckor.

Vi kan framställa en snarkskena som hjälper dig att fria luftvägarna så du lättare kan andas under sömnen och slippa sömnapnéer. Vi gör bland annat monoblock och somnomedskenor. Boka en tid hos oss så hjälper vi dig med vilken skena du behöver!

- Tandtekniker
Vi jobbar endast med certifierade svenska labb, allt arbete framställs i Sverige och utförs med hög kvalité!

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...