Nordax

Nordax

Lånekunder
08-508 808... Visa nummer
Sparkunder
08-508 808... Visa nummer
Gävlegatan 22
113 30 STOCKHOLM

Om oss

Vi är en bank som strävar efter att ge dig en trygg, enkel och förmånlig lösning när det gäller lån och sparande.

Bildgalleri

  • Nordax
    Nordax
  • Nordax
    Nordax

Nordax verksamhet i korthet

Nordax är en ledande nordisk nischbank som erbjuder konkurrenskraftig in- och utlåning till cirka 120.000 kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Vi har över 200 anställda och genom vår unika affärsmodell bedrivs hela verksamheten från vårt kontor i Stockholm.

Nordax grundades av fem entreprenörer med gedigen erfarenhet av kreditgivning, och under tio år har vi format en organisation baserad på stort kunnande och engagemang. En bra grund för att ge varje enskild kund en personlig och anpassad service.

Vi står under tillsyn av Finansinspektionen, www.fi.se och omfattas av den statliga insättningsgarantin på samma sätt som alla svenska banker och kreditmarknadsbolag. På vår koncerns webbplats kan du läsa mer om oss och vår verksamhet.

Vår koncernledning

Nordax ledningsgrupp består av personer med lång erfarenhet inom vårt verksamhetsområde. Flera i ledningsgruppen var med och grundade företaget vilket bidrar till ett äkta engagemang för företagets affärsidé och framtid. Vår beslutskraft är ett resultat av ledningsgruppens sammansättning och arbetsprocesser som involverar personer på alla nivåer. Det har även byggt ett arbetsklimat som kännetecknas av samarbete och delaktighet.

omdömen

Nordax har valt att inte tillåta omdömen.