Nacka Ögonklinik

Nacka Ögonklinik

08-23 22 5... Visa nummer
Forumvägen 14
131 53 NACKA

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Vi är en modern klinik i Nacka Forum som öppnade dörrarna i November 2016. Hos oss kan du få hjälp med de flesta sjukdomarna som rör ögat. Hos oss är samtliga läkare specialister inom ögonsjukvård med lång erfarenhet.

Bildgalleri

  • Nacka Ögonklinik
    Nacka Ögonklinik
  • Nacka Ögonklinik
    Nacka Ögonklinik
  • Nacka Ögonklinik
    Nacka Ögonklinik

Akutbesök

Vid akuta besvär kontakta vår mottagning. Vi kan ofta ta emot dig samma dag. Skulle vi inte har möjlighet att ta emot er så hänvisar vi till St:Eriks Ögonsjukhus Akutmottagningen.

Mer om oss

Det är inget remisstvång för att söka till vår mottagning. Då vi vill erbjuda er den absolut bästa ögonsjukvården som marknaden har att erbjuda så har vi valt våra leverantörer med stor omsorg där kvalitet varit det absolut viktigaste för oss så att du som patient kan känna dig säker som patient här oss.

Om du idag går hos en annan vårdgivare och istället vill ansluta dig till oss så är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi ombesörjer att eventuella journaler skickas, men då de flesta ögonmottagningar idag har samma journalsystem som våra stora sjukhus i Stockholm så finns all information direkt där för oss med ditt medgivande.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...