N-E Sörmans Bygg & Entreprenad AB

N-E Sörmans Bygg & Entreprenad AB

036-12 50 ... Visa nummer
Soldattorpsgatan 16
554 74 JÖNKÖPING

Om oss

60 års branscherfarenhet inom bygg och måleri! Sörmans Bygg har utvecklats från att ha varit ett byggföretag, till att idag även tagit "klivet" in i entreprenadbranschen. Vi utför markarbeten, snöröjning, halkbekämpning, transporter och renhållning av asfaltsytor m.m. Välkommen!

Bildgalleri

  • N-E Sörmans Bygg & Entreprenad AB
    N-E Sörmans Bygg & Entreprenad AB
  • N-E Sörmans Bygg & Entreprenad AB
    N-E Sörmans Bygg & Entreprenad AB

Mer om oss

Företaget arbetar för Kommuner, Staten, Industrier och andra företag i olika branscher, samt för privatpersoner. Idag finns 14 anställda på företaget. Vi har yrkeskompetens som målare, snickare , yrkeschaufförer, mekaniker, och utför heta arbeten.Vi har också ställningsbyggnad 2-9 meter och saxliftar samt säkra lyft.Vi har även uthyrning av ställning samt skyliftar.

Vi är kvalitetsansvariga enl. PBL. Våra chaufförer har fordonsutbildning och förarbevis på hjullastare samt CE körkort. De har även utbildning enligt vägverkets interna föreskrifter, arbete på väg, säkerhet på väg. På entreprenad sidan utför vi alla markarbeten såsom snöröjning ,halkbekämpning, sopning med maskin, slamsugning av brunnar mm. Yrkesbevis finns för utförande av dessa arbeten. Vårt mål är att använda så skonsamma maskiner som möjligt ur miljösynpunkt. Företaget värnar om miljön och arbetar aktivt med miljöarbete. Vi är sedan år 2005 Miljödiplomerade av Jönköping Kommun.

Bygg & Måleri

Vi utför byggnadsarbeten av olika slag såsom nyproduktion av fastigheter, industri- byggnader, tak och plåtarbeten, målning samt kakel -och klinker- arbeten,ställningsbyggnation samt alla typer av renoveringsarbeten. Sörmans Bygg är miljödiplomerade av Jönköpings Kommun. Vi arbetar målmedvetet med miljötänkande i alla led. Sörmans Bygg & Måleri AB är kvalitetsansvariga enligt PBL.

Snöröjning, halkbekämpning och sopning

Vi utför snöröjning och grusning samt sopning. Vi är väl inarbetade i snöbranschen och utför idag arbete åt ca 100 företag i Jönköping och Nässjö med omnejd. Vi utför arbete åt ett flertal Kommuner, samt olika företag i Jönköping Nässjö och Eksjö. Vi utgår med automatik dygnet runt när snödjupet överstiger 3 cm, (eller enligt ök). Vi ombesörjer slam- och torrsugning samt halkbekämpning såsom grusning och även grusupptagning på våren. Du kan med förtroende kontakta oss för förfrågan om snöröjning. Våra Maskiner är Miljöklassade och personalen kör enligt Eco driving-metoden.

Uthyrning

Vi har även uthyrningsverksamhet av byggnadsställning såsom Haki, aluminiumställning och glasfiberställning samt skyliftar. Vi hyr ut till företag, men även till privatpersoner, mot erlagd handpenning, när materialet hämtas. Vi kan erbjuda utkörning samt hämtning av ställning vid större partier. Kontakta oss för prisuppgift.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...