Miljöpalatset AB

Miljöpalatset AB

08-646 20 ... Visa nummer
Vretensborgsvägen 28
126 30 HÄGERSTEN

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Vår specialitet är att erbjuda en högkvalitativ service inom lokalvård.

Bildgalleri

 • Miljöpalatset AB
  Miljöpalatset AB
 • Miljöpalatset AB
  Miljöpalatset AB
 • Miljöpalatset AB
  Miljöpalatset AB
 • Miljöpalatset AB
  Miljöpalatset AB

Vi erbjuder våra tjänster för alla

Vår långa erfarenhet inom lokalvården och våra många möten med människor är grunden i vår strävan att utveckla olika metoder och tillvägagångssätt för bästa möjliga resultat och nöjda kunder. Målsättningen för framtiden är att expandera inom alla våra tjänsteområden och samtidigt bevara familjeföretagskulturen. Detta ska möjliggöras genom personalresurser, tekniska lösningar, kompetens och innovativ konceptutveckling. Detta ska innebära trygghet, lönsamhet, bra service och en rolig arbetsmiljö.

Företagstjänster

Med den höga kompetensnivån och breda kontaktnät som företaget har kommer vi kunna erbjuda våra kunder en högkvalitativ service inom lokalvård samt ett väl fungerande samarbete med alla våra kunder. Våra kunder ska alltid känna sig trygga och säkra med oss som städleverantör. Företagets ambition är att hela tiden utvecklas och har undan för undan lagt till tjänster för att kunna erbjuda kunden ett komplett servicepaket. Företaget erbjuder även rådgivning till kunder om t ex. golvvårdsinsatser och annan materialvård som minimerar slitage och ökar livslängden på golv och inventarier, allt för att garantera kvalitetssäkringen inom företaget.

Tjänster som vi ebjuder:

- Kontorsstädning
- Butiksstädning
- Trappstädning
- Fönsterputsning
- Industristädning
- Flyttstädning
- Byggstädning
- Hemstädning

Tilläggstjänster:

- Vaktmästartjänst
- Fruktkorgar
- Konsulttjänster
- Personaluthyrning

Vår styrka är den kvalitet vi håller på våra tjänster och den flexibla service vi ger, som innebär att vi anpassar oss efter kundens önskemål och förutsättningar.

Privattjänster

Hushållsnära tjänster – Nu till för alla!

Svårt att hinna med allt som ett hushåll kräver? Miljöpalatset AB hjälper dig. Från och med den 1:a juli 2009 görs 50 % direkt avdrag på fakturor för hushållsnäratjänster. Detta innebär att de familjer som tidigare inte kunnat unna sig lite hjälp i vardagen, nu kan göra det till förmånliga priser.

Hemstädning

Första städningen är en så kallad provstädning. Då stämmer man av om kundens önskemål får plats på t.ex. 3 tim. Vid vissa provstädningar kan det komma rekommenderas en storstädning. Detta hjälper kunden få ner månadskostnaden.

Flyttstädning

Miljöpalatset AB hjälper dig med flytten! Vi har lång erfarenhet av flyttstädning och vi vet att det är stressigt att flytta, därför gör vi städningen snabb och smidig.Nu betalar du endast 50 % av hela arbetskostnaden.

Tilläggstjänster

Det finns så mycket mer Miljöpalatset kan hjälpa till med mer än städning!! Hos oss finns bara möjligheter, det ända vi säger nej till är begränsningar!! Vanliga tilläggstjänster...

Miljöpolicy & kvaité

Miljömedvetenhet

Vi Bidrar med omtanke till din hemmiljö, ditt företag och vår miljö. Miljöpalatset AB vill göra skäl för sitt namn. Vi vill få in Miljömedvetenhet i allt vi gör. Bra Miljöval - är ett av företagets verktyg för att nå ett samhälle i balans med naturen. Med hjälp av miljömärkningen kan du välja de produkter som är minst skadliga för miljön.

Utbildning

För att arbeta professionellt inom rengöringssektorn krävs kunskaper Och många gånger dessutom specialistkunskaper. För att kunna genomföra dessa utbildningsinsatser på både ett rationell och pedagogisk riktigt sätt har ett modulsystem utarbetas. I samband med ny anställning skall alla genomgå den AlFI-Modulen

Städmetod och miljö

Miljöpalatset AB tillämpar olika städmetoder beroende på material, alltid bästa miljöval. Vi använder oss av miljömärkta städkemikalier, städredskap och energisnåla städmaskiner. Lokalvården är en viktig del för trivseln i lokalerna och hemmet.

Mer om oss

Miljöpalatset AB grundades januari 1998. Företaget har idag runt 160anställda och 3 arbetsledare. Ambitionen är att hela tiden utvecklas, vi har undan för undan lagt till tjänster för att kunna erbjuda kunden ett komplett servicepaket. Vi nöjer oss inte med att enbart vara en städfirma med kreditvärdighet trippel A! I samarbete med våra kunder höjer vi nu ribban ytterliggare. Vill inte du utvecklas med oss?

Våra tjänster innefattar: Lokalvård - Golvvård - Fönsterputsning -
Hushållsnära tjänster - Flyttstädning - Hemstädning.

Vår specialitet är att erbjuda en högkvalitativ service inom lokalvård. Våra mål är att utveckla företaget , att fortsätta erbjuda våra kunder en högkvalitativ service och att våra anställda ska trivas med sitt arbete och få kontinuerlig utbildning. Vi siktar på ISO certifiering i syfte att kunna erbjuda våra kunder ännu bättre kvalitetssäkring.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...