MB-Tak AB

MB-Tak AB

0500-41 40... Visa nummer
Fabriksgatan 3
541 57 SKÖVDE

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Vi är ett familjeföretag med 30 års erfarenhet som har monterat över 1 miljon kvm papptak, takpannor, PVC-gummiduk och plåttak.

Garantier

15-årsgarantin innebär att den är återförsäkrad i försäkringsbolag, i 10 år gäller försäkringen både material och utförandet. Resterande 5 år är en materialgaranti. Garantin gäller även till tredje person om t.ex. hyresgästens maskiner, datorer eller liknande blir drabbade. Vi arbetar gentemot våra leverantörer så att ISO 9001 2000 certifieringen ska följas. Alla våra material från isolering, infästningar och tätskikt är typgodkända i Sverige och Europa.

Miljö

Våra material är miljöcertifierade och framtagna så att man lätt kan återanvända dem. Den miljömässiga produktinformationen är kopplad till produkternas beräknande livslängd LCA (Life cycle Assessment). Våra embalage är även de utformade för att lätt kunna återvinnas.

Produkter

Vi har en mängd olika produkter för alla tänkbara takkonstruktioner. Våra leverantörer är bland de största i världen med 100 års tillverkning och export av 50 miljoner kvm/år till över 60 länder.

Papptak

SBS och APP modifierade tätskikt är kraftiga och slitstarka material
med livslängder som vida överstiger traditionella papptak. Dessa material har idag blivit storsäljare pga pris och livslängd. SBS är en asfalt med inblandning av gummi som innebär att man får
en elasticitet i kyla. APP är en asfalt med inblandning av plast som innebär en något sämre elasticitet men där skyddet mot UV strålning är bättre, vilket i sin tur innebär att materialet inte behöver någon skifferbeläggning. Mataki MB 380 - Är den enda underlagspapp med 30 års garanti.

PVC och Gummiduk

PVC dukar har många fördelar bla låg vikt, ånggenomsläpplig, lång hållbarhet, brett färgurval och mycket flexibel. Den tar idag marknad från bandtäckta plåttak med den nya profildesignen. EPDM gummiduk är takets Rolls Royce med extremt lång livslängd, helt underhållsfri, permanent elasticitet under hela sin livslängd, krymper inte, resistent mot alla kända föroreningar.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...