Maskingruppen AB

Maskingruppen AB

0431-41 56... Visa nummer
Helsingborgsvägen 35
262 72 ÄNGELHOLM

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Vi säljer ledande lantbruks-, park- och trädgårdsmaskiner med tillhörande service och reservdelar. Brett sortiment. Välkommen!

Bildgalleri

 • Maskingruppen AB
  Maskingruppen AB
 • Maskingruppen AB
  Maskingruppen AB
 • Maskingruppen AB
  Maskingruppen AB
 • Maskingruppen AB
  Maskingruppen AB
 • Maskingruppen AB
  Maskingruppen AB
 • Maskingruppen AB
  Maskingruppen AB
 • Maskingruppen AB
  Maskingruppen AB
 • Maskingruppen AB
  Maskingruppen AB
 • Maskingruppen AB
  Maskingruppen AB
 • Maskingruppen AB
  Maskingruppen AB

MaskinGruppen

Vår affärsidé är att samarbeta nära kunden och att aktivt delta i utvecklingen i branschen.

Företagets största kundkrets kommer från lantbruket men kommuner och golfbanor är också viktiga kunder till oss. Deras framtidstro är inte bara bra för oss som säljer maskiner, den är viktig för hela vårt samhälle.

Vi arbetar med ett brett sortiment från marknadens ledande leverantörer. Ett brett utbud kräver en bred kompetens inom hela företaget. Därför har vi kontinuerlig utbildning av alla inom respektive maskinprogram.

En stark eftermarknadsavdelning med välsorterade reservdelslager, välrustade verkstäder, med för dagen sju verkstadsutrustade servicebussar, är förutsättningen för en trygg framtid för oss och vår kundkrets.

Finansieringen av maskinaffärerna kommer mer och mer i fokus då värdet i affärerna stiger. Tillsammans med Sparbanken Gripen har vi utvecklat ett bra och enkelt finansieringssystem. Vi kan också erbjuda maskinleasing genom företagets dotterbolag MaskinGruppen Rent AB.

Vår miljöpolicy

MaskinGruppens strävan är att bidra till en positiv miljösyn. För att nå en ständig förbättring skall vi aktivt följa debatten om miljön och känna oss som en viktig del i denna, eftersom våra produkter medverkar till en bättre miljö.

MaskinGruppen skall till varje del uppfylla nu gällande och kommande miljökrav.

MaskinGruppen skall använda sig av miljömedvetna leverantörer, vars produktion är certifierad enligt ISO 14001. Detta skall borga för en stabil och tillförlitlig kundservice.

Maskinerna skall tillverkas med största möjliga miljöhänsyn till gällande miljökrav och största delen av ingående material skall kunna återvinnas. Maskinerna innehåller material och komponenter av metall, plast, gummi och elektriska standardkomponenter, samt blybatterier. Plastdetaljerna består till största delen av ABS-plast och är märkta med föreskrivna symboler för att möjliggöra en framtida korrekt återvinning.

Allt avfall inom företaget skall sorteras och hanteras så att minsta möjliga miljöpåverkan uppstår.

MaskinGruppens miljömål är att vara certifierade enligt miljöledningssystemet ISO 14001 inom 12 månader.

Begagnade lantbruksmaskiner

Vi på Maskingruppen har begagnade lantbruksmaskiner till de flesta områden. Hos oss finner du ett stort utbud av begagnade traktorer och redskap av olika märken och modeller. Upptill maskinerna erbjuder vi bra finansieringsmöjligheter till affären. Klicka på någon av kategorierna nedan för en bra begagnataffär av traktor, skördetröska, redskap eller grönytemaskin.

Eftermarknad

Eftermarknaden är själva hjärtat i verksamheten på MaskinGruppen. Här servar vi Dig som är i behov av slitdelar, reservdelar, förbrukningsmaterial, service och reparationer av Dina maskiner. Samtliga fyra anläggningar har fullutrustade verkstäder med välutbildade servicetekniker för alla maskiner vi marknadsför och säljer.

Vi erbjuder skräddarsydda serviceavtal, säsongskampanjer mm, allt för att underlätta din vardag.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...