Maskin Väst AB

Maskin Väst AB

054-80 83 ... Visa nummer
Blekegatan 10
652 21 KARLSTAD

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Vi är ett företag inom lantbruk, park, entreprenad och skogsmaskinsbranschen. Vi har stort utbud av nya maskiner samt begagnade. Vår personal har bred erfarenhet inom de flesta områden som rör maskinreparationer och service. Välkomna att kontakta oss.

Bildgalleri

 • Maskin Väst AB
  Maskin Väst AB
 • Maskin Väst AB
  Maskin Väst AB
 • Maskin Väst AB
  Maskin Väst AB
 • Maskin Väst AB
  Maskin Väst AB

I våra verkstadslokaler och inom hela vårt distrikt genomför vi service och reparationer av lantbruks-, skogs-, entreprenad- och parkmaskiner och utrustning tillhörande dessa.

För att minska våra kunders stilleståndstider och för att erbjuda bästa möjliga service har vi fyra servicebilar som dagligen är på fältet och genomför service och reparationer.

Under vall och skördesäsong utökar vi våra öppettider och har jour på helgerna för att kunna erbjuda bästa möjliga service.

Vår personal har bred erfarenhet inom de flesta områden som rör maskinreparationer och service, så för oss är ingenting omöjligt. Vi är bl a certifierade att genomföra brandskyddskontroll av maskiner och är auktoriserad märkesverkstad för NewHolland, Case IH, Steyr, Rottne, JCB, Terex, Toro och Kawa.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...