Marinshopen

Marinshopen

08-642 93 ... Visa nummer
Även
08-642 63 ... Visa nummer
Grossistvägen 1-5
125 30 ÄLVSJÖ

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Ett komplett och konkurrenskraftigt sortiment. En av Europas största leverantörer av reservdelar till motorer och båttillbehör.

Bildgalleri

 • Marinshopen
  Marinshopen
 • Marinshopen
  Marinshopen
 • Marinshopen
  Marinshopen
 • Marinshopen
  Marinshopen
 • Marinshopen
  Marinshopen
 • Marinshopen
  Marinshopen

Om Marinshopen

Vårt starkaste konkurrensmedel är kunskap, kvalitet, hög servicenivå och rätt sortiment. Som båtägare kan du känna dig trygg. Vi rekommenderar enbart tillbehör och reservdelar som vi själva tycker är bra och som uppfyller våra egna krav på kvalitet. Vi lyssnar och lär av varje kundmöte. Det stärker oss och gör oss lite bättre varje gång du kommer in med en fråga eller ett behov.

Marinshopen har reservdelar till de flesta motormärken; Mercury, Mariner, Yamaha, Johnson, Evinrude, Suzuki, Honda, Tohatsu, Volvo Penta, Vetus, Mercruiser, Yanmar, OMC Sterndrive/Cobra, Chrysler, Force och många fler.

Behöver du tillbehör till båt? Vi har ett komplett sortiment av båttillbehör; elektronik, reglage, styrningar, förtöjning samt förbrukningsmaterial som oljor och filter. Våra tillbehör kommer från etablerade varumärken med god kvalitet; Watski, Comstedt, Sportmanship, Navship, Plastimo, Isotherm, Duells, Båtsystem, Odelco, Nautiska Förlaget med flera.

Marinshopen engagerar sig i frågor som rör branschen och är medlem i branschorganisationen SweBoat – Båtbranschens Riksförbund.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...