Lundby Trafikskola AB

Lundby Trafikskola AB

021-475 14... Visa nummer
Fallhammargatan 3B
721 33 VÄSTERÅS

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Hos oss kan du ta ditt körkort i vilket tempo du vill, lite långsammare eller mer intensivt. Vi erbjuder körkort för bil (manuell och automat), intensivutbildning, mopedkurs för klass II, introduktionsutbildning och riskutbildningar.

Som en av få trafikskolor i Västerås har vi också kvälls- och helglektioner!

Under åren har vi har hjälpt hundratals elever att ta sitt körkort och nu ser vi fram emot att hjälpa dig med ditt. Vi har våra lokaler på Bäckby Park i Västerås.

Bildgalleri

 • Lundby Trafikskola AB
  Lundby Trafikskola AB
 • Lundby Trafikskola AB
  Lundby Trafikskola AB
 • Lundby Trafikskola AB
  Lundby Trafikskola AB
 • Lundby Trafikskola AB
  Lundby Trafikskola AB

Att ta körkort för bil.

Vårt mål är att utbilda dig till en trygg och säker trafikant. Efter hundratals nöjda körtkortstagare vet vi vad som krävs i varje enskilt fall och vi gör alltid vårt yttersta för att eleven ska känna sig nöjd med sin utbildning och valet av trafikskola.

Vi anstränger oss alltid för att anpassa utbildningen efter dina behov och vi tar tillvara dina förkunskaper på bästa sätt så din väg till körkortet blir så ekonomisk som möjligt. Du väljer själv i vilken takt du vill utbilda dig och har du extra bråttom kan du gå en intensivutbildning under några veckor.

Att gå en intensivutbildning

Detta är ett snabbt och effektivt sätt att ta sitt körkort om man har möjlighet att vara ledig under några veckors tid. Vi tar fram en anpassad utbildning som passar dig så bra som möjligt och vi planerar och bokar in alla dina körlektioner samt riskutbildningar redan vid inskrivningen.

Behöver du boende så hjälper vi dig med att hitta det till bästa möjliga pris oavsett om du vill bo på hotell, vandrarhem eller lägenhet.

Parallellt med körningen kommer du att studera teori och ska uppvisa godkända provresultat på de teoritest som du får öva dig på via internet.

Innan vi kan börja planera in utbildningen måste du ha ett giltigt körkortstillstånd. Kontakta oss om du behöver hjälp med detta.

Prov bokar vi in i samråd med dig (uppvärmningslektion + billån till prov och Trafikverkets provavgifter tillkommer).

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...