Lugnets Fysiocenter

Lugnets Fysiocenter

023-635 70... Visa nummer
Svärdsjögatan 28
791 31 FALUN

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Den huvudsakliga delen av vår verksamhet idag är fysioterapeut/ rehabilitering där stor vikt läggs vid eget ansvar och träning, som kan bedrivas i vår modernt utrustade träningshall.

Välkommen till Lugnets Fysiocenter

Vid första besöket görs en funktionsanalys/undersökning av dina besvär. Utifrån denna avgörs vidare behandling/utredning. Vid idrottsskador och ortopediska åkommor är det viktigt att få en kompetent bedömning och ett snabbt omhändertagande.
Vi har lång erfarenhet och tillgång till de senaste teknikerna.
På vår mottagning har vi även tillgång till en läkare med allmänmedicinsk specialitet.

Som en tjänst mot företag men även mot privatpersoner erbjuder vi ergonomisk rådgivning och HälsoProfilBedömning samt träning för företagets personal.

Vår verksamhet

Vi har valt att ha idrottsmedicin som vår huvudsakliga inriktning men tar även hand om alla övriga besvär från rörelse- och stödjeorgan, nervsystem eller smärta.

Bland övriga tjänster vi tillhandahåller kan nämnas kostrådgivning, hälsoprofilbedömning och försäljning av ortoser.
Kunder med privat sjukvårdskostnadsförsäkring är en ökande kategori.

Mål

Vår målsättning är att du som patient ska bli ordentligt undersökt vid ditt besök på vår mottagning. Du får därefter förslag på åtgärder som kan vidtas för just din åkomma, samt adekvat behandling för dina besvär, vilken baseras på vetenskapliga grunder och beprövad erfarenhet.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...