LindinVent

LindinVent

08-409 032... Visa nummer
Vretenvägen 8
171 54 SOLNA

Om oss

Vårt koncept bygger på en löpande produktutveckling med egna kunniga projektledare som med nära kontakt med kunden och projektet kan återföra feedback till produkt- och tjänsteutveckling. Vi arbetar med områden som engagerar oss och vi känner att vi bidrar både till en bättre miljö samt människors hälsa och arbetsmiljö, företagande med patos helt enkelt. Välkomna att kontakta oss!

Bildgalleri

 • LindinVent
  LindinVent
 • LindinVent
  LindinVent
 • LindinVent
  LindinVent
 • LindinVent
  LindinVent
 • LindinVent
  LindinVent

Välkommen till LindinVent!

Vårt koncept bygger på en löpande produktutveckling med egna kunniga projektledare som med nära kontakt med kunden och projektet kan återföra feedback till produkt- och tjänsteutveckling. Vi arbetar med områden som engagerar oss och vi känner att vi bidrar både till en bättre miljö samt människors hälsa och arbetsmiljö, företagande med patos helt enkelt.

Vi har ett eget testlab både för komfort och lab, egen slutmontering och testning samt en entreprenadavdelning med lokala samarbetspartners och servicepartners som täcker hela Sverige.

Sedan våren 2007 bedriver vi även export.

Affärsidén lyder:
Förse våra kunder med produkter för professionell luftflödeskontroll i varierande miljöer.VISION

Vår vision är att vi skall uppfattas som ett av de ledande företagen i världen inom luftflödeskontroll, ventilationsstyrning och ventilationsmässigt säkra arbetsplatser.

Vår förhoppning är att vi genom vårt arbete bidrar till att skona miljön och minimera energianvändningen för byggnader. Dessutom är vårt mål att underlätta och säkerställa en god hälsa för människor som jobbar i farliga miljöer som i laboratorier och industri.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...