Lidström & Partners AB

Lidström & Partners AB

08-779 80 ... Visa nummer
Flugsvampsvägen 59
141 60 HUDDINGE

Om oss

Lidström och Partners AB är Karl-Johan ”Charlie” Lidström som har en snart 30-årig erfarenhet från fastighetsmarknaden som värderingsman, besiktningsman och energideklarationer sedan de lagstadgades. Charlie är civilingenjör och utbildad på KTH i fastighetsekonomi och har alla de utbildningar, auktorisationer, certifieringar, ansvarsförsäkringar etc som krävs för besiktningar, energideklarationer och fastighetsvärderingar.

Bildgalleri

  • Lidström & Partners AB
    Lidström & Partners AB
  • Lidström & Partners AB
    Lidström & Partners AB

Marknadsvärdering

Lidström & Partners AB värderar småhusfastigheter (villor, fritidshus, tomter) och bostadsrätter
Marknaden är Stockholms län och uppdragsgivare är banker, privatpersoner, mäklare, advokater, myndigheter, bostadsrättsföreningar och bygg-/ fastighetsbolag. Vid marknadsvärdering jämförs värderingsobjektet med försäljningar av liknande objekt på orten. Marknadsvärdering utföres oftast i samband med köp, försäljning, vid/inför byggande, kreditgivning, bodelning etc.

Överlåtelsebesiktning

idström & Partners AB utför en överlåtelsebesiktning enligt branschpraxis (mallen har anammats av våra rättsliga instanser) och besiktningsföretaget är anslutet till Branschorganisationen SBR, har förekommande ansvarsförsäkringar etc. Besiktningsförutsättningarna är det avtal som upprättas mellan besiktningsföretaget och uppdragsgivaren och skall noga genomläsas av uppdragsgivaren eftersom det reglerar ansvarsförhållandet mellan parterna. En överlåtelsebesiktning redovisas i ett utlåtande.

Uppmätning av bostadsytor

För att undvika besvikelser och onödiga diskussioner och ”tjafs” i framtiden kan det vara en god idé att mäta bostadsytan före försäljningen. Det utförs enligt dagens mätregler. Det är inte alls säkert att den Bo- och Biarea som redovisas i texeringen eller bostadsrättsbeviset stämmer med det faktiska förhållandet. I Stockholms innerstad brukar man relatera och jämföra priser med utgångspunkt från lägenhetsytan.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...