Lecab Bil AB

Lecab Bil AB

010-470 07... Visa nummer
Hagalundsvägen 30
653 41 KARLSTAD

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Lecab driver bilföretag för Volkswagen, Audi, Skoda och SEAT i Karlstad och verksamhet för Volkswagen och Skoda i Arvika. Bolaget har även anläggningar för lastbilsverksamhet för Scania i Karlstad, Kristinehamn, Arvika och Sunne och Arvika. Vi är drygt 200 personer som jobbar i verksamheten.

Bildgalleri

 • Lecab Bil AB
  Lecab Bil AB
 • Lecab Bil AB
  Lecab Bil AB
 • Lecab Bil AB
  Lecab Bil AB
 • Lecab Bil AB
  Lecab Bil AB
 • Lecab Bil AB
  Lecab Bil AB
 • Lecab Bil AB
  Lecab Bil AB
 • Lecab Bil AB
  Lecab Bil AB
 • Lecab Bil AB
  Lecab Bil AB
 • Lecab Bil AB
  Lecab Bil AB
 • Lecab Bil AB
  Lecab Bil AB

Lecab bil

Lecab är auktoriserad återförsäljare och erbjuder privatleasing online för Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. Vi arbetar med försäljning, service, reparationer och reservdelsförsäljning av märkenas produkter. Välkommen att besöka oss i Karlstad eller Arvika!

Företag

Vad kan vara bättre för ett företag än att ha endast en kontakt när man ska köpa sin tjänstebil, men ändå kunna välja bland flertalet bilmärken i alla prisklasser? Från förnuftiga Skoda, temperamentsfulla SEAT, Europa-ettan Volkswagen till premiumbilarna från Audi och proffsfordonen VW Transportbilar.

En tjänstebil ska spegla företaget och därmed är den en viktig del i din marknadsföring. Därför bör du känna efter ordentligt när du ska välja bil så att du får den framtoning du vill att företaget skall ha.

Låt inte ditt företags bilkostnader vara okända – ta reda på restvärden! Vi diskuterar gärna och högt våra restvärden med er och hjälper er att jämföra. Vi hjälper er helt enkelt att få kontroll på kostnaderna och ger smarta tips och råd som leder till att ni sparar både tid och pengar.

Verkstad

Befinner du dig nära Karlstad eller Arvika och är i behov av att vårda din Volkswagen, Audi, SEAT eller Skoda? För oss på Lecab Bil är det viktigt att ha en bra relation med våra kunder. Du ska känna dig trygg när du lämnar in din bil till någon av våra servicerådgivare. Därför har vi märkesspecifikat bilverkstäder där mekanikerna är proffs på just din bil. Våra verkstäder finns i både Karlstad och Arvika.

Välj bilverkstad i kolumnen till vänster för att få kontaktuppgifter till våra servicerådgivare samt ta del av allmän information kring ditt verkstadsbesök. Du kan också – enkelt – boka bilservice direkt via vår serviceknapp till höger. Fyll i de uppgifter som krävs i formuläret, önska dag och skicka in så kontaktar vi dig inom kort för att bekräfta din bokning.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...