Läkande Inspiration

Läkande Inspiration

073-821 49... Visa nummer
Östra Storgatan 28
553 21 JÖNKÖPING

Om oss

Vi vill erbjuda läkande inspiration genom möten och effektiva verktyg som kan hjälpa dig att utvecklas och läkas på djupet.
/
/

Bildgalleri

  • Läkande Inspiration
    Läkande Inspiration
  • Läkande Inspiration
    Läkande Inspiration

Läkande inspiration

Livets hav är inte alltid lugnt och stilla och det är inte alltid lätt att veta vad man vill och vara den man vill vara. Jag har själv gjort en personlig resa och tampats med stress och ohälsa av olika slag. Under resans gång har jag provat olika metoder för att navigera rätt på livets hav. Jag har fördjupat mina kunskaper inom de områden som hjälpt mig vidare till ett hälsosammare och rikare liv.

Eftersom det ligger i människans natur att rekommendera vidare det som vi själva uppskattar och tycker om har jag valt att driva mitt företag Läkande Inspiration där jag samlat de verktyg och tekniker som har hjälpt mig bäst under min personliga utveckling.

Nu vill jag dela med mig av dessa verktyg till Dig så att Du också kan bli den DU vill vara. Finns det något i Ditt liv som Du vill ha hjälp med att bearbeta eller utveckla så tveka inte att höra av Dig. Det är en ära att få hjälpa andra till ett bättre och rikare liv!