Löfgren Olle

Löfgren Olle

08-406 27 ... Visa nummer
Valhallavägen 91
114 28 STOCKHOLM

Om oss

Hos OL Plastikkirurgi i Stockholm är vårt mål att ge dig bästa möjliga vård i form av omtanke, trygghet och tillgänglighet i samband med din skönhetsoperation.

Bildgalleri

  • Löfgren Olle
    Löfgren Olle
  • Löfgren Olle
    Löfgren Olle

Rekonstruktiv plastikkirurgi och skönhetsoperationer på Sophiahemmet i Stockholm

Som patient på Sophiahemmet kan du känna dig trygg i vetskap om att du blir omhändertagen på ett modernt och välutrustat sjukhus med all tillgång till vår expertis, dygnet runt.

Vi utför de flesta typer av plastikkirurgiska ingrepp, såväl rekonstruktiva som skönhetsoperationer i både lokalbedövning och narkos.

Bröstplastik i Stockholm

Bröstförstoring är en av de vanligaste operationerna inom den estetiska plastikkirurgin. Syftet är att skapa en bättre bröstkontur för kvinnor som aldrig har haft bröst eller att amning medfört tunnare bröst.

Operationen utförs under narkos och beroende på operationsmetod kan patienten åka hem efter någon timme eller stanna över natten.

Buk, lår och armar

Boka din bukplastik, lårplastik eller armplasatik hos Dr Olle Löfgren på Sophiahemmet i Stockholm. Olle Löfgren har 25 års erfarenhet och är specialist inom plastikoperationer.

Funderar du på en bukplastik, lårplastik eller armplastik men känner dig osäker eller har frågor. Kontakta oss för en rådgivning så hjälper vi dig!

Ansikte, hals-, näsa och öronoperationer

Boka din ansiktslyftning, halsplastik, näsplastik eller öronplastik hos Dr. Olle Löfgren på Sophiahemmet i Stockholm. Olle Löfgren har 25 års erfarenhet och är specialist inom plastikoperationer.

Funderar du på en ansiktslyftning, näsplastik eller öronplastik men känner dig osäker eller har frågor. Kontakta oss för en rådgivning så hjälper vi dig!

Det finns ett stort urval av plastikkirurgiska ingrepp som syftar till att förbättra utseendet efter medfödda avvikelser eller förändringar som uppkommit genom skador eller åldrande. När ansiktet åldras uppstår rynkor och ”hängande hud” som kan uppfattas som missprydande. Individuella variationer är stora och faktorer som mycket solande och rökning påskyndar händelseförloppet.

Ofta kan en mindre behandling med Botox eller Restylane räcka men ibland krävs en kombination av flera åtgärder. Överskottshud och fett kan behöva tas bort och ibland önskar patienten en uppbyggnad och förstärkning av en kontur vilket görs med olika typer av implantat som vid exempelvis näs- och hakplastiker.

Ögonlocksoperationer

Med åldern förlorar huden sin elasticitet och blir hängig, fettet buktar ut och ger ett ”trött” utseende.

Ibland kan besvären vara så stora att synen störs. OL Plastikkirurgi i Stockholm utför ögonplastik på både övre och undre ögonlocken där övre ögonlocksplastik är det vanligaste ingreppet inom den estetiska plastikkirurgin. Våra ögonlocksoperationer utförs under lokalbedövning ibland i kombination med lugnande medel.

Effekten av en ögonlocksplastik varar inte för evigt men du skjuter upp åldrandet många år.

omdömen

Löfgren Olle har valt att inte tillåta omdömen.