Klipp-It
036-15 03 ... Visa nummer
Västra Storgatan 16
553 15 JÖNKÖPING

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Vi har kunnig personal som hjälper hela familjen. Tillsammans hittar vi stilen som passar just dig. Varmt välkommen till oss!

Bildgalleri

 • Klipp-It
  Klipp-It
 • Klipp-It
  Klipp-It
 • Klipp-It
  Klipp-It
 • Klipp-It
  Klipp-It
 • Klipp-It
  Klipp-It

Den trendiga salongen

Frisörsalongen Klipp-it i centrala Jönköping representerar ett gäng kreativa och nyskapande frisörer. Vi vill ge dig som kund, det bästa för dig och ditt hår. Din frisyr ska vara tidsenlig och passa dig och din vardag, samtidigt som det är viktigt att den håller till nästa besök. Vi klipper alla, såväl ung som gammal. Tillsammans hittar vi en stil som passar dig och dina behov. Förutom klippning erbjuder vi färgning, slingor, permanent, styling, make up, komplett piercingsalong (öron, näsa, navel), hårförlängning, extension, bal- och bruduppsättningar. Välkommen in för konsultation och tidsbokning.

Vi bryr oss om ditt hår

Vi erbjuder de bästa hårprodukterna marknaden har att erbjuda. I vårt sortiment finns de största varumärkena på den svenska marknaden som Wella, TIGI, Headtoy, American Crew, Goldwell, XL, Fudge, D:fi, Mop, Maria Nila och Xclusive m.fl. Inte nog med detta erbjuder vi även produkter såsom plattänger, hårtrimmers med mera.

Inspiration

Alla behöver inspiration, inte minst vi frisörer. I vår värld ser vi till att det ständigt händer nya saker som ger oss nya intryck och inspiration. Vi hämtar idéer från mässor, kurser och visningar både här hemma och utomlands. Men även från livet, gatan och naturen. Vi klipper alla, såväl ung som gammal.

Salongen

Våren 1997 öppnas frisörsalongen Klipp-it i en mysig lokal på i centrala Jönköping. Salongen får snabbt ett gott rykte bland sina kunder och växer sakta men säkert. 2006 genomgår salongen en omfattande renovering, vilket gör den till en av Jönköpings fräschaste.

Navelpiercing

Navelpiercing är ett medicinskt ingrepp och därmed förknippat med vissa risker. Därför är kraven stora på att navelpiercing verkligen utförs på ett aseptiskt och säkert sätt, samt att du som kund får rätt information. Det är med denna utgångspunkt vi har utvecklat Blomdahl Medical Navel Piercing.

omdömen

Klipp-It har valt att inte tillåta omdömen.