KANTAR SIFO

KANTAR SIFO

0457-280 0... Visa nummer
Emaljervägen 7
372 30 RONNEBY

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Kantar Sifo är Sveriges ledande marknadsundersökningsföretag. Vi utvecklar organisationer, medarbetare och ledare genom att förädla information till insikter som ger omedelbar nytta.

Bildgalleri

 • KANTAR SIFO
  KANTAR SIFO
 • KANTAR SIFO
  KANTAR SIFO
 • KANTAR SIFO
  KANTAR SIFO
 • KANTAR SIFO
  KANTAR SIFO
 • KANTAR SIFO
  KANTAR SIFO
 • KANTAR SIFO
  KANTAR SIFO
 • KANTAR SIFO
  KANTAR SIFO
 • KANTAR SIFO
  KANTAR SIFO
 • KANTAR SIFO
  KANTAR SIFO
 • KANTAR SIFO
  KANTAR SIFO

Kantar Sifo

Vi brinner för det vi gör; att baserat på fakta och kunskap generera insikter som får våra uppdragsgivare att öka sin konkurrenskraft, växa och nå sina mål. För att det ska ske erbjuder vi nya upptäckter och djupare insikter från högkvalitativ data, ledande metoder och mångfald av källor.

Vi tillämpar alltid ett innovativt angreppssätt för att lösa kunders utmaningar när det gäller marknadsinformation. Vi utvecklar nya metoder och leveranssystem baserat på den senaste teknologin. Våra experter inom innovation, varumärkeshantering, kommunikation, konsumentaktivering, employer brand, organisation, ledarskap och kundrelationer hjälper uppdragsgivarna att identifiera, optimera och aktivera centrala framgångsfaktorer. Vi är en del av Kantar, ett av världens ledande företag vad gäller insikter, analyser och konsulttjänster.

Kantar

Vi ägs av Kantar som är ett av världens ledande företag vad gäller insikter, analyser och konsulttjänster. Bolaget har sammanlagt cirka 30 000 anställda och erbjuder sina kunder i mer än 100 länder ett brett utbud av tjänster som ger värdefulla insikter och strategiskt avgörande data. Kantar ingår i WPP och dess tjänster används av mer än hälften av företagen på listan Fortune Top 500.

WPP

Kantar är en del av den globala kommunikationskoncernen WPP. WPP är en av världens största kommunikationskoncerner och erbjuder tjänster inom reklam, media, research, design och PR. I och med koncernens storlek kan vi erbjuda våra kunder tillgång till omfattande globala undersökningsresurser och konsulttjänster. Alla WPP-företag har sina egna distinkta varumärken, sina egna identiteter och sina egna specialistområden. I WPP-gruppen ingår bl a företag som Ogilvy, Wunderman, Landor och GCI.

För undersökningsdeltagare

Som undersökningsdeltagare är du den viktigaste personen för att vi ska kunna fungera och kunna leverera pålitligt resultat. Här har vi samlat information som är till hjälp för dig som vill veta mer om våra paneler, undersökningar, metoder för insamling eller regler för sekretess.

I mer än 50 år har vi samlat in information för olika undersökningar vilket ger oss stora fördelar. Vi har hunnit samla på oss en kompetens som är svår att matcha. Vi är kända – när vi hör av oss vet man oftast vilka vi är. Det är tryggt både för den som köper våra undersökningar och för den som svarar på våra frågor.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...