Kajutan i Hörvik

Kajutan i Hörvik

0456-510 3... Visa nummer
Kustvägen 5
294 74 SÖLVESBORG

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Vi lagar mat med genuin matglädje av de bästa råvaror som finns att tillgå. Vi serverar nyfångad fisk som landats i Hörvik, men naturligtvis också ett flertal kötträtter. Den fina utsikten över hamnen & Blekingekusten får du på köpet. Detta är vad vi kallar det bästa av Listerlandet!

Bildgalleri

 • Kajutan i Hörvik
  Kajutan i Hörvik
 • Kajutan i Hörvik
  Kajutan i Hörvik
 • Kajutan i Hörvik
  Kajutan i Hörvik
 • Kajutan i Hörvik
  Kajutan i Hörvik

Byggnaden har haft stor betydelse för Hörviksborna genom tiden sen den byggdes 1941. Från det att den var nybyggd fram till 1973, bedrevs här affärsverksamhet och efter det tog Posten över lokalen i sjutton år till 1990. På valborgsmässoafton 1994 öppnades portarna till Restaurang Kajutan för första gången.

Efter en god måltid på Kajutan kan man promenera vid hamnen och ut på piren. Hörviks hamn rymmer ett stort antal fiskebåtar i varierande storlek och även fritidsbåtar av olika slag. Mycket av fiskarnas arbete med redskap och båtar pågår alldeles utanför restaurang Kajutans fönster. Det finns alltid något att titta på i en livfull fiskehamn.

Det finns många skäl att besöka Hörvik, ett genuint fiskeläge som förutom äkta hamnmiljö, kan erbjuda vacker bokskog, skön sandstrand, klippor mot havet att fiska eller bada vid och Listershuvud med utsikt över stora delar av den vackra Blekingekusten.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...

omdömen

 • Ludwig B.
  2018-07-29 00:54

  Maten smakar bra och till humana priser. Trevlig miljö och personal. Planksteken smakade bra.

 • Fredrik S.
  2015-07-30 06:25

  Bra mat, och trevlig personal, stekt sill med mos på papptallrik. Lyx i all enkelhet.

TripAdvisor omdömen

(34 omdömen)