Joakim Berglund Ekonomibyrå

Joakim Berglund Ekonomibyrå

08-554 404... Visa nummer
Alsnögatan 7
116 41 STOCKHOLM

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Ekonomi-, bokförings- och redovisningsbyrå som hjälper företag inom alla verksamhetsområden att strukturera rutiner för hur en administration- och ekonomifunktion ska fungera.

Tjänster

Bokföring
Jag gör allt inom löpande bokföring i Stockholm, avstämning, budgetering, uppföljning, kund och leverantörsreskontra, balans och resultatrapporter.

Löner
Sätter upp rutiner för dokumentationer, göra löner, dokumentation.

Kontrolluppgifter
Kontrolluppgifter skall lämnas in en gång per år. För alla som fått utdelning och inkomst eller vissa avdrag.

Skattedeklarationer
Jag hjälper till med inkomstdeklarationer, moms, arbetsgivaravgifter eller periodiska sammanställningar?

Månadsbokslut
Som företagare behöver man ha en löpande analys månad för månad hur det går för sitt företag. Avstämning, upprättande, analys, uppföljning, kontakta mig och berätta era behov så kan jag sätta upp en skräddarsydd lösning just för er.

Bolagsbildningar
Vill ni eller du starta eget? Jag kan hjälpa er med konsultation kring uppstarten av ditt bolag, dels byråkratin, prissättning, administrativa rutiner. Vi kan agera era ombud inför skatteverket och bolagsverket, allt för att underlätta hanteringen.

Årsredovisningar
Hjälper till med hela arbetet kring årsredovisningar, avstämning, bokslutsdispositioner, avskrivningar, års stämmoprotokoll, upprättande av inkomstdeklaration, kontakt med bolagsverket, kontakt med revisorn.

Rådgivning
Är du företagare och behöver ett bollplank med många kontakter och bred kompetens i många branscher? Jag erbjuder rådgivning som kan röra löner, försäkring, skatter, budget, obestånd, förfrågningar från myndigheter, personalfrågor, försäkringskassa interna rutiner och mycket mera.

Kontrollorgan
Kontakta mig och berätta era behov så kan jag sätta upp en skräddarsydd lösning just för er.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...