HSBC Global Asset Management

HSBC Global Asset Management

08-454 54 ... Visa nummer
Birger Jarlsgatan 2, 4 TR
114 34 STOCKHOLM

Om oss

HSBC Global Asset Management är en global fondförvaltare med stort fokus på tillväxtmarknader. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Verksamheten

Som investerare får du tillgång till världens större aktie- och räntemarkander via vårt breda utbud av globala investeringsfonder. HSBC Global Asset Managements investerar dels i specifika länder som Brasilien, Kina och Indien men även i större regioner och världsdelar som till exempel i Sydamerika och Asien. Våra kontor är strategiskt placerade över världen. New York, Hongkong, London, Sao Paulo, Singapore och Mumbai är några av de världsstäder där vi finns representerade. De flesta av våra fonder förvaltas på plats i de länder eller regioner som de investerar i. Våra förvaltare har, tack vare lokal närvaro, betydande kännedom om lokala finansmarknader.

I Norden har HSBC Global Asset Management ingen försäljning av investeringsfonder direkt till privat personer. Här finner du en förteckning över vilka svenska distributörer som förmedlar våra fonder, distributörer.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...