HRG Nordic AB

HRG Nordic AB

Om oss

Vi har ett stort utbud av resor, tjänster, produkter, lösningar och arrangemang inom affärsresandet. När du önskar boka flyg, hotell, konferensrum eller möteslokal - vi hjälper dig!

Bildgalleri

 • HRG Nordic AB
  HRG Nordic AB
 • HRG Nordic AB
  HRG Nordic AB
 • HRG Nordic AB
  HRG Nordic AB
 • HRG Nordic AB
  HRG Nordic AB
 • HRG Nordic AB
  HRG Nordic AB

Affärsresor

Att hjälpa affärsresenärer dit de önskar, tryggt, säkert och bekymmersfritt, är vår huvuduppgift. Vi gör det så affärsmässigt och kostnadseffektivt som möjligt. Våra kunder ges tillgång till de allra bästa priserna, den senaste bokningstekniken och statistiktjänster, vilket är anledningen till att många av världens ledande företag utvecklat sin resehantering och uppnått goda resultat.

Möten, Grupper och Event

Det handlar inte bara om hur du reser. HRG lägger även stor vikt vid resans syfte och mål. Oavsett om det är ett möte, seminarium, konferens eller annan typ av evenemang, har vi erfarenheten och kännedomen för att föreslå lämplig plats och säkerställa ett professionellt genomförande. Våra gruppresespecialister ombesörjer att alla deltagare kommer till platsen för aktiviteten i tid för evenemanget och inom ramarna för budgeten.

Konsulttjänster

När du har fått ut det bästa värdet från dina reseleverantörer, då är kanske tiden kommen att börja tänka annorlunda. HRG Consulting agerar utifrån ett helhetsperspektiv. Våra experter ger råd i ert företags resestrategi och bidrar till att optimera affärsresandet, rekommenderar förbättringsområden gällande resepolicy och ser till att ni är informerade om trender och nyheter för att kunna utveckla resehanteringen.

Offentlig sektor

För vissa statliga och mellanstatliga organisationer så är innebörden av att få valuta för pengarna att pressa kostnaderna för biljettpriser och boende, medan det för vissa andra kan handla om att förhandla fram mjuka värden som ger andra fördelar för pengarna. Hos HRG är förhandlingskraft en standard. Med hjälp av den har vi skapat mervärde åt drygt 500 statliga kunder.

Energy & Marine

I decennier har vi hjälpt besättningar på fartyg och plattformar att förflytta sig till och från världens mest avlägsna och krävande miljöer. Våra kunder är beroende av support 24 timmar per dygn, och kan känna trygghet i vetskapen av att personalen är i säkra händer. De kan även räkna med att vi står redo att utöka bemanningen vid större händelser såsom naturkatastrofer eller andra oförutsedda händelser som påverkar resandet.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...