Hotel Mullsjö

Hotel Mullsjö

0392-494 0... Visa nummer
Sjövägen 90
565 91 MULLSJÖ

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Ett självklart val för dig som vill vara aktiv på din semester, konferens eller kick off. Vi är det givna valet när du letar efter en naturnära upplevelse under alla årstider. Vi hoppas att ni precis som vi känner hur mycket den vackra omgivningen och den svenska landskapskulturen har att erbjuda.

Bildgalleri

 • Hotel Mullsjö
  Hotel Mullsjö
 • Hotel Mullsjö
  Hotel Mullsjö
 • Hotel Mullsjö
  Hotel Mullsjö
 • Hotel Mullsjö
  Hotel Mullsjö
 • Hotel Mullsjö
  Hotel Mullsjö
 • Hotel Mullsjö
  Hotel Mullsjö
 • Hotel Mullsjö
  Hotel Mullsjö
 • Hotel Mullsjö
  Hotel Mullsjö
 • Hotel Mullsjö
  Hotel Mullsjö
 • Hotel Mullsjö
  Hotel Mullsjö

Hotel Mullsjö

Vårt hotell inspireras av allt som finns runt omkring oss, vandra, bada, cykla, fiska, träna, njuta, plocka bär och svamp, motionera, utöva quigong, yoga, dansa,rida, klättra, paddla kanot, ro båt, se på teater, åka skidor både utför och på längden m.m allt detta ute i vår vackra natur.

Gretas Mat & Vin bjuder på smakupplevelser

Vår grundare Hjalmar Fagerströms fru och hennes kulinariska middagar har fått ge namn åt vår restaurang. Gretas Mat & Vin serverar alltid vällagad mat, gärna med råvaror från trakten. För oss är måltiden en helhetsupplevelse där erfaren och omtänksam personal är lika viktig som maten och drycken på bordet.

Tänk att få vakna…

Utvilad. Med sjöutsikt. Svepa morgonrocken om sig och tassa i väg för ett morgondopp. För kallt i Mullsjön? Följ korridoren mot poolen. Därefter är du förmodligen redo för vår stora frukostbuffé och en ny dag. Njut av omgivningarna, ta en promenad runt sjön eller bred ut er på våra stora grönytor.

Här är det ljuvligt fridfullt - och helt tillåtet att bara vara!

Konferens med fokus

Vi har skogen och sjön precis inpå anläggningen, de är goda grannar som aldrig stör era effektiva möten.
Naturen är snarare en vitamininjektion för kreativa tankar och utvecklande beslut. Med moderna och tekniskt välutrustade konferenslokaler, relaxavdelning, restaurang, bar och sällskapsrum har vi allt er konferens behöver – under ett tak.
På behörigt avstånd från stadens brus.

Med tanke på antalet återkommande kunder vet vi att vi har ett uppskattat konferenshotell med perfekt service där ni kan utveckla era idéer med givande möten i lugn och ro. Dessutom har vi traditionen och den genuina ambitionen att våra gäster ska må bra. Den familjära omtanken sitter i väggarna och vi vågar påstå att hos oss är det lätt att känna sig bekväm och knyta an till en grupp. Lätt att fokusera på det som är viktigt.

Njut av rörelse

Det är ingen slump att Mullsjö kommun gjort sig känd som Friluftsriket. Landets första golfbana har anor från 1888 och på vår anläggning har människor laddat batterierna sedan 1930-talet. Ofta i kombination med skidåkning, tennis, promenader, ridning och kanotpaddling. På hotellet finns det dessutom möjlighet att simma, styrketräna och spela innebandy. Vi kan också erbjuda gruppträning i form av vattengympa, yoga och qigong.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...