Homeopat Marianne Andersson

Homeopat Marianne Andersson

070-984 50... Visa nummer
Ödegärdsvägen 9
441 74 SOLLEBRUNN

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Livsgården är en mötesplats för samtal, personlig utveckling, musikundervisning, konserter, yoga mm. En plats för glädje och gemenskap.

Bildgalleri

  • Homeopat Marianne Andersson
    Homeopat Marianne Andersson
  • Homeopat Marianne Andersson
    Homeopat Marianne Andersson

Personlig utveckling

Vill du vidare i livet men är osäker på hur och var du skall börja?

Målet med kursen är att vi skall kunna släppa minnen och blockeringar som hämmar oss från att leva fullt ut som den vi är. Till hjälp finns vi, Liv och Marianne, för att möta dig och stötta dig dit du vill på din livsväg.

Healing

Lär dig hitta och utveckla dina förmågor till att ge Healing.

Du får lära dig grunderna i att ge healing och vika olika typer av healing det finns. Du får lära dig att se och känna samt plocka bort blockeringar som sitter i energikoppen eller den fysiska kroppen. Vi går igenom hur man genom jordning balanserar kropp och själ mm.

Medial Demonstration

Seans eller Medial Demonstration är att förmedla en kontakt mellan besökarna och någon från andevärlden.

Tanken är att så många som möjligt ska få budskap och hälsning från ”andra sidan”. Du kan även boka en Privatsittning. Då kan du gå in mera på personliga frågor och budskap.

Liv Larsson

Jag har så länge jag kan minnas sett och upplevt saker från andevärlden. Min guide har alltid funnits vid min sida, och väglett mig på min livsväg. För några år sedan hände det mycket i mitt liv och jag var ut balans under en längre tid. Under och efter denna jobbiga period så insåg jag att jag hade utvecklats som människa och hade mycket nya insikter och kunskaper om livet här på jorden.

Du har kanske bekymmer, fysiska som psykiska? Eller bara nyfiken på den andliga världen? Genom medial vägledning och healing ser jag de blockeringar och mönster som finns i din kropp och stagnerar energiflödet. Tillsammans arbetar vi med att balansera kropp och själ för ett friskare och rikare liv. Se in i din själ och ta reda på vem du verkligen är, ditt liv kommer att fyllas med hälsa, glädje och kärlek. Jag och Marianne har egna verksamhetsområden, men vi arbetar också ihop, och handhar kurser tillsammans vilket har en naturlig orsak då jag är hennes dotter!

Marianne Andersson

Jag_började min bana som alternativ terapeut genom att läsa klassisk Homeopati. Idag 20 år senare är det fortfarande en stor del av min verksamhet. Är vidare utbildad Hypnoterapeut där jag framför allt jobbar med regressioner. Detta innebär att man går tillbaka till tidigare liv och ser hur detta påverkar livet idag.

Efter ett par år som verksam Homeopat blev jag vägledd av mina Mästare och Guider till att börja med Healing. Valet av denna livsväg har lärt mig mycket. Mitt seende har utvecklats så mycket att jag kan känna in energin från organen i den fysiska kroppen och på så sätt se hur de mår. Energistörningar och dess blockeringar i kroppen hämmar det energiflöde som behövs för att vi skall må bra. Med healingens kraft får vi igång flödet som skapar harmoni och välmående.

Jag finns till för dig, för att hjälpa dig att ”hitta” dig själv. Hjälpa dig att väcka din kristall, hitta ditt ljus och din livsväg. Ta emot och tillför ljus, kärlek och glädje till din kropp och själ!
Jag och Liv har egna verksamhetsområden, men vi arbetar också ihop, och handhar kurser tillsammans vilket har en naturlig orsak då jag är hennes Mor!

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...