Hemkomfort

Hemkomfort

08-604 97 ... Visa nummer
Lyftkransvägen 5
142 50 SKOGÅS

Om oss

Hemkomfort mäter radon och installerar med garanti och SSM-utbildad personal i villor, flerbostadshus och lokaler.

Bildgalleri

  • Hemkomfort
    Hemkomfort
  • Hemkomfort
    Hemkomfort

Radonmätning

Den första åtgärd man ska göra är att mäta radonhalten. Mätningen utförs med spårfilm. För att få ett säkert årsmedelvärde måste mätningen utföras under perioden oktober-april och då vara minst två månader lång. Det uppmätta årsmedelvärdet skall enligt myndigheternas rekommendationer inte överstiga 200 Bq/m3.

Mätning måste utföras med en dosa per våningsplan med vistelserum.

Radonsanering

En del metoder för radonsanering är effektiva när radonet kommer från byggmaterialet (ofta s k blåbetong), andra när det kommer från marken. Är marken luftgenomsläpplig och grundkonstruktionen otät kan radonhaltig jordluft sugas in i huset. En stor mängd jordluft med måttlig radonhalt kan orsaka högre radonhalt inomhus än en måttlig mängd jordluft men hög radonhalt. Man ska därför eftersträva att minimera undertrycket i huset och att täta någorlunda lätt åtkomliga läckställen från marken.

Vi erbjuder konsultation och offert för radonsanering. Kontakta oss för att bestämma tid för ett hembesök där vi kan se husets konstruktion på plats, så vi kan lämna ett åtgärdsförslag. Vi gör detta besök helt kostnadsfritt och utan några förpliktelser i vårt närområde. Åtgärdsförslaget presenteras som en offert, med fast pris, ställd till husets ägare.

Öppettider

Just nu Stängt

Ordinarie öppettider

MÅNDAG
9:00 - 15:00
TISDAG
9:00 - 15:00
ONSDAG
9:00 - 15:00
TORSDAG
9:00 - 15:00
FREDAG
9:00 - 15:00
LÖRDAG
Stängt
SÖNDAG
Stängt

Företaget har inte angivit några avvikande öppettider.