Hemkärt

Hemkärt

08 - 509 2... Visa nummer
Vretensborgsv. 21
126 30 HÄGERSTEN

Om oss

Vi på Hemkärt har ett enda mål - att förenkla din vardag! Vi förser våra kunder med något ovärderligt, nämligen tid. Få vardagen att gå ihop med Hemkärt!

Bildgalleri

 • Hemkärt
  Hemkärt
 • Hemkärt
  Hemkärt
 • Hemkärt
  Hemkärt
 • Hemkärt
  Hemkärt

Vi är Hemkärt

Vi är proffs på hemstädning och våra kunder håller med oss! Hemkärt är det bästa alternativet för dig som vill ha professionell städhjälp i Stockholm till ett bra pris, eller rättare sagt till rätt pris. Vi tror att långsiktiga kundrelationer handlar om förtroende och väljer därför att erbjuda kostnadseffektiva tjänster, helt utan bindningstid. Vi tycker att du som ska kunna styra städningen efter dina behov och din plånbok, inte efter avtalet du signerade förra månaden.

Våra städtjänster

Vår målsättning är mycket enkel. Vi ska utföra alla våra städningar på samma professionella sätt som alltid och ligga rätt i pris. Hos oss har du som söker Hemstädning Stockholm, Flyttstädning, Storstädning, Kontorsstädning och Fönsterputs kommit rätt. Du hittar mer information om tjänsterna genom att klicka på den tjänst du är intresserad av.

Det är tryggt att anlita Hemkärt

Vi nämnde tidigare att långsiktiga kundrelationer handlar om förtroende. Du kan lita på att hemstädningen blir fackmannamässigt utförd varje gång. Som kund hos oss omfattas du nämligen av vår Nöjd-Kund-Garanti. Det innebär att du kan vända dig till oss ifall du har några synpunkter på arbetet vi utfört, och få det åtgärdat så fort som möjligt. Som kund hos oss har du en kontaktperson och har alltid samma städare, förutom vid undantag som semester och sjukfrånvaro.

Alltid rätt pris

Du kan lita på att våra priser är bra. Självklart kan du hitta billigare alternativ, men då erbjuder dessa företag inte samma sak som vi. Trygghet, trygghet, trygghet… både för dig som kund men även för våra anställda. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder alla anställda bra löner och bra arbetsvillkor. Tillbaka får vi en bra stämning på jobbet och fantastiska städresultat varje dag. Något som du som kund hos oss får ta del av!

Öppettider

Just nu Stängt

Ordinarie öppettider

MÅNDAG
09:00 - 17:00
TISDAG
09:00 - 17:00
ONSDAG
09:00 - 17:00
TORSDAG
09:00 - 17:00
FREDAG
09:00 - 17:00
LÖRDAG
Stängt
SÖNDAG
Stängt

Företaget har inte angivit några avvikande öppettider.