HCB AB

HCB AB

040-14 01 ... Visa nummer
Agnesfridsvägen 195
213 75 MALMÖ

Om oss

HCB bedriver grossistförsäljning åt tillverkningsindustrin samt återförsäljare. HCB jobbar även rikstäckande med att reglera försäkringsskador och montera till kunder i hela Sverige. Vi har butik i Malmö, där vi säljer helhetslösningar för handsfree, bilstereo, navigation, multimedia, larm, alkolås, backvarnare och backkameror för alla typer av fordon.

Bildgalleri

 • HCB AB
  HCB AB
 • HCB AB
  HCB AB
 • HCB AB
  HCB AB
 • HCB AB
  HCB AB
 • HCB AB
  HCB AB

Butik

Välkommen till vår butik. Här kan du provlyssna ett stort antal stereoapparater och högtalare tillsammans med våra duktiga säljare. Allt för att hitta det ljud som faller just dig i smaken. Är du intresserad av bra bas är du välkommen in i vår lilla "Woodie". I den kan du provlyssna ett stort antal olika baslådor i sin rätta miljö!

Skadereglering

HCB jobbar rikstäckande med skadereglering, där vi reglerar och monterar försäkringsskador till försäkringstagare i hela Sverige. Våra skadereglerare har lång erfarenhet av bilstereo och ljudbyggen, därför kan vi hjälpa er att få den bästa lösningen till just er bil. Ni har även möjlighet att uppdatera/komplettera er anläggning till förmånliga priser i samband med din skada.

HCB jobbar för att ge dig service, kompetens, snabba leveranser och en personlig kontakt långt utöver det vanliga.

Grossist

Vår grossistavdelning förser trucktillverkare, bilhandeln, maskinhandeln såväl som lastbilshandeln med kundanpassade produkter och lösningar. Vi är specialiserade på att ta fram kundanpassade lösningar som gör det lätt för er att använda våra produkter. Hör gärna av er om ni har en idé på en produkt som skulle passa era behov. Vi tillverkar både stora och små serier!

Monteringsverkstad

I vår verkstad monterar vi till er som inte vill eller kan göra installationen själv. Vi är specialister på backkameror som vi integrerar med befintliga skärmar i bilarna men vi gör även "enklare" jobb som alkolås, larm, backvarnare, stereo, högtalare och slutsteg. Till er som har svårt att komma till Malmö med ert fordon har vi även våra resande montörer.

Tillverkning/service

Vi tillverkar kundanpassade produkter inom spänningsomvandlare, kameraanläggningar och ljudanläggningar. Vår specialitet är att anpassa monitorer och backkameror så att dessa passar till andra fabrikat och även till originalprodukter. Varför byta ut ett helt kamerasystem när det räcker med monitorn eller kameran?

Om olyckan varit framme kan vår serviceavdelning laga din produkt. Att ha intern serviceverkstad borgar för snabb service och korta reparationstider.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...