Hårfixarna i Jönköping

Hårfixarna i Jönköping

036-12 22 ... Visa nummer
Barnarpsgatan 23
553 16 JÖNKÖPING

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Vi på Hårfixarna hälsar dig välkommen och lovar ta hand om dig på ett professionellt sätt i en skön och avslappnad miljö. Välkommen att boka tid.

Bildgalleri

 • Hårfixarna i Jönköping
  Hårfixarna i Jönköping
 • Hårfixarna i Jönköping
  Hårfixarna i Jönköping
 • Hårfixarna i Jönköping
  Hårfixarna i Jönköping
 • Hårfixarna i Jönköping
  Hårfixarna i Jönköping
 • Hårfixarna i Jönköping
  Hårfixarna i Jönköping
 • Hårfixarna i Jönköping
  Hårfixarna i Jönköping
 • Hårfixarna i Jönköping
  Hårfixarna i Jönköping
 • Hårfixarna i Jönköping
  Hårfixarna i Jönköping
 • Hårfixarna i Jönköping
  Hårfixarna i Jönköping

Behandlingar

Hårfixarnas behandlingar för ditt hår
Tiden är viktig för oss alla, och kanske lite extra viktig när det gäller ditt hår. Tvekar du på om ditt hår räknas som kort eller långt?
​Eller kanske hur lång tid en klippning, färgning och slingning tar? Slå oss en signal så bokar vi in en tid för en behandling som passar dig.
Du kan självklart boka din behandling genom att besöka vår salong på Barnarpsgatan 23 i Jönköping, ringa eller genom att göra en onlinebokning.


Damfrisör
Hårfixarnas frisörer är utbildade att klara både dam och herrfrisyrer. Vi utbildar och uppdaterar oss löpande inom klippteknik, färgförändrande behandlingar, färg, form & stil, permanent, uppsättningar, brudfrisyrer, extensions/hårförlängning, hårvårdsprodukter med mera.

Vi gör hårförlängningar eller håruppsättningar för fest och bröllop​.
Vi kan hår och hjälper gärna till!Herrfrisör
Vi på Hårfixarna klipper män i alla åldrar och utför de behandlingar som efterfrågas. Vi har kunskap inom frisyrdesign så som advance hair cut, sectioning, parting och position, design line och skulptering. Vi är kunniga inom klippdesign med sax och kniv och fokuserar mycket på system, form, stil och struktur.

Skägg är något vi har lång erfarenhet utav, och vi utför trimning/klippning, styling och även färgning av skägg.


Färgning
Hos oss på Hårfixarna kan vi hjälpa dig med toning, slingor, flerfärgning med mera. Idag finns det flera spännande trender inom hårfärgning och vi hjälper dig att uppnå dina önskemål på bästa sätt. Beroende på hur du vill färga så tar det olika lång tid. Kontakta gärna oss för mer information om våra tekniker, tidsåtgång och möjligheter.Hårförlängning
Hårförlängning är en trend som har kommit för att stanna
Vi har arbetat med hårförlängning i över 20 år och har stor erfarenhet inom det. Vi använder oss endast utav äkta hår, Remy-hår, som anses vara den finaste kvalitén av löshår. Med Remy-hår menar man att alla strån ligger rättvända, alltså att alla toppar i håret ligger nedåt.

Vi gör ingen förlängning utan konsultation, så vi kan hitta färg och mängd som passar bäst för dig. Vi beställer håret efter att du har varit hos oss. Med löshår kan du på ett enkelt sätt förändra din frisyr, och allt äkta löshår kan klippas, tvättas och stylas till just din önskade frisyr.


​Permanent
Idag har permanent blivit en bortglömd behandling, då vi förknippar det med många små lockar. Vi kan skapa en permanent som är anpassad efter dig, precis som med färg.
Vi kan utföra såväl lockpermanent som rakpermanent. Vi kan även göra en volympermanent om du vill få extra volym i ditt hår.

​Ska du permanenta dig för första gången är det bra om du kan komma till vår salong och träffa oss innan du bokar behandlingen, detta för att vi vill vara på den säkra sidan så att vi kan nå ett önskat resultat och även bibehålla din hårkvalité. Har du redan gjort en permanent och vet vad det innebär kan du boka din behandling online.

Avsatt tid är 2 till 3 timmar. Vi klipper alltid håret efter en permanent.


Afrohår
Afrohår har en annorlunda struktur från kaukasisk-europeiskt hår, som har ett mycket ovalt tvärsnitt och tenderar att vara mycket lockigt.

Ett afrohår är ett tjockt och smålockigt hår, som även är det torraste av alla kända hårsorter, så det måste behandlas försiktigt. Vi har en specialist som har stor erfarenhet inom behandling för afrohår.Styling, slingor
Här är möjligheterna många, om du själv vet vad du vill göra eller om du vill ge oss friheten att vara kreativa. Det kan vara allt från en uppsättning, inbakad fiskbensfläta, att föna fram liv i din frisyr, skapa lockar eller få fram en rak, skarp look.

​Alla våra behandlingar börjar med en konsultation där du och din frisör diskuterar dina önskemål och förväntningar på stylingen. Vi ger dig även skötselråd efter behandlingen.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...