Gyllene Uttern

Gyllene Uttern

0390-108 0... Visa nummer
Gyllene uttern 1
563 92 GRÄNNA

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Välkommen in till en unik upplevelse på Hotel Gyllene Uttern! Utsikten är en av Sveriges vackraste och köket är förstklassigt. Lägg till boende i olika stilar – från lyxiga sviter till moderna dubbelrum – och vi vågar lova att vistelsen blir en helhetsupplevelse! Utbudet av aktiviteter är stort och vi gör alltid vårt yttersta för att möta dina behov – oavsett om du kommer hit på konferens, semester, en avkopplande weekend eller på bröllop i vårt kapell!

Bildgalleri

 • Gyllene Uttern
  Gyllene Uttern
 • Gyllene Uttern
  Gyllene Uttern
 • Gyllene Uttern
  Gyllene Uttern
 • Gyllene Uttern
  Gyllene Uttern
 • Gyllene Uttern
  Gyllene Uttern
 • Gyllene Uttern
  Gyllene Uttern
 • Gyllene Uttern
  Gyllene Uttern
 • Gyllene Uttern
  Gyllene Uttern
 • Gyllene Uttern
  Gyllene Uttern
 • Gyllene Uttern
  Gyllene Uttern

Gyllene Utterns Restaurang

Vi erbjuder klassiska rätter ur det svenska köket. Lokalt, närproducerat och säsongsanpassat.

En fin middag kräver fina råvaror. Vi samarbetar med en rad matproducenter i närområdet och kan därmed servera allt från isterband och aborre till grönsaker, ost och frukt från traktens gårdar.

All mat lagas varsamt från grunden och menyerna komponeras och anpassas alltid efter säsong, från första sparrisen till varsamt förvarade vinteräpplen. Så långt det är möjligt serverar vi närproducerat och ekologiskt, och frukosten är alltid kravmärkt.

Bo bra borta på vårt hotell i Gränna

Borta bra men hemma bäst? Vi är inte så säkra på det… Med Gyllene Uttern som utgångspunkt bor ni mitt i upplevelsen, med allt från polkagrisbakning och remmalag till John Bauer och Andreés polarexpedition. När orken tryter väntar rofyllda salonger och middag på vår veranda. Eller varför inte ute på terrassen i sällskap av solnedgången?

Gyllene Utterns Kaffestuga

Välkomna in och fika på Sveriges första motorhotell! Här tillagas allt med endast de finaste råvaror. I vårt sortiment finner ni bl.a de klassiska räk- och köttebullesmörgåsarna, paninis och riktigt god fika. Alltid dagsfärskt och tillagat med största omsorg. Vi erbjuder också buss- och bussfikor till större resesällskap. Priserna finner ni nedan.

Konferens, bröllop eller weekend

Utbudet av aktiviteter är stort och vi gör alltid vårt yttersta för att möta dina behov – oavsett om du kommer hit på konferens, semester, en avkopplande weekend eller på bröllop i vårt kapell! Hotel Gyllene Uttern är miljödiplomerad enligt Jönköpings kommun.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...

omdömen

 • Ragna A.
  2018-03-18 13:36

  2016 fick vi inte bord i helt tom restaurang. Våren 2017 gör vi ett nytt försök. Och får bord, i en nästan tom restaurang. A la carte. Cirka fyra sällskap... visa mer

 • Jonte T.
  2018-03-06 02:22

  En fika i förbifarten. (Således är detta en recension av kaféet). Otroligt magert utbud bestående av de vanliga småkakorna som vem som helst köper på... visa mer

 • Vivianne T.
  2017-07-27 06:07

  Stannade till och åt lunch på restaurangen. Salladsbuffé innan var god, lagom mycket men det som fanns smakade utmärkt! Jag åt kallrökt lax med... visa mer

TripAdvisor omdömen

(146 omdömen)