Glasklart
018-65 13 ... Visa nummer
Jour
077-165 13... Visa nummer
Gnistagatan 13
754 54 UPPSALA

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Vi bedriver fordonsglasning och stenskottslagningar på alla fordon som har glas som beståndsdel, samt är ett traditionellt glasmästeri. Vi finns idag på tre orter, Uppsala, Östhammar och Tierp. Välkommen till din lokala glasentreprenör. Vi är bäst på sikt!

Bildgalleri

 • Glasklart
  Glasklart
 • Glasklart
  Glasklart
 • Glasklart
  Glasklart
 • Glasklart
  Glasklart

Allmän information

Glasklart utför i huvudsak arbeten inom Uppsala län samt norr Stockholm. Glasklart är ett Auktoriserat bilglasmästeri genom Glasbranchföreningen. Företagets ägare Glasklart Bilglas AB ägs av Thomas Jakobsson VD (100%) Företagets kontakter Information om företaget kan erhållas från vår hemsida.
Hur du når företagets Adress: Glasklart Bilglas ABBolandsgatan 15 c753 23 UPPSALA
Tel: 0771-651310
Glasklarts affärsidé kan även uttryckas: ”Kunden i Fokus”.

Inglasningar

Vi tillverkar, monterar och säljer inglasningssytemet Season 2000 avsett för balkonger och altaner för ombyggnad och renovering. Season 2000 är ett glasat skjutluckssystem som löper på rälsprofiler av aluminium och kan anpassas i exakta mått till befintlig altan eller balkong. Vi kommer alltid ut på plats och gör mätningar.

Bilglas

Om skadan inte kan repareras hjälper vi dig med att byta till en ny ruta. För att kunna byta bilruta behöver vi mer information än för en reparation (vid onlinebeställning). Kommer du in med bilen tar vi fram informationen. Bilmärke, modell och årsmodell, antal dörrar, registreringsnummer, vilken ruta som behöver bytas.

Fönsterbyten

Vår idé är enkel - vi kommer hem till dig, mäter dina fönster och lämnar förslag på de produkter som är bästa lösningen för ditt hus. Du får ett prisförslag där både produkter och montage ingår. Ett fönsterbyte innebär att du får bättre inomhuskomfort, sparar energi, minimerar underhåll och höjer värdet på ditt hus.

Solfilm

Solfilm används mycket i kombination med glas, till exempel i kontor och för fastigheter. Man kan exempelvis sätta sin egen logga under solfilmen och få en helt egen look. Solfilm för fastigheter ger en snyggare fasad, bättre inomhusklimat, insynsskydd och minskad blekning av inredningen.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...