Gaunitz Samuel

Gaunitz Samuel

073-075 70... Visa nummer
Smedsgränd 2B
753 20 UPPSALA

Om oss

Fokus på korta och längre terapier med vuxna. Jag kan även erbjuda terapi för äldre, parterapi och familjeterapi. Jag har funnit att mitt arbetssätt är särskilt bra vid relationsproblematik och livskriser, vid svårigheter med självkänslan och vid problem där känslorna behöver fokuseras.

Samuel Gaunitz

Leg. psykolog och psykoterapeut, specialist i klinisk psykologi (metodutveckling / utvärdering, behandling / rådgivning samt konsultation / handledning) och psykoterapihandledare. Vidareutbildad i familjeterapi och klinisk hypnos. Fil dr. Tidigare universitetslektor.

Erfarenheter

Jag har mångårig klinisk erfarenhet från Barn- och Ungdomspsykiatrin, vuxenpsykiatrin samt familjerådgivning och har arbetat med många kliniska metoder som kan befrukta det psykodynamiska arbetssättet — exempelvis med inre bilder och korttidspsykoterapi.

Jag har undervisat vid Uppsala universitet bland annat i psykodynamiska teorier och personlighetsdiagnostik och senast i existentiell psykologi. Jag handleder inom olika utbildningar samt olika yrkesgrupper.