Gårda Johan AB

Gårda Johan AB

031-55 92 ... Visa nummer
Grimboåsen 5
417 49 GÖTEBORG

Om oss

Med ett stort utbud och lager har Gårda Johan allt du behöver inom markprodukter. Marksten, natursten, plattor, murar, trappor och belysning för en trivsam utemiljö, offentlig som privat.

Vi kan det här med markprodukter. Efter många år i branschen kan vi med stolthet kalla oss experter. Vi på Gårda Johan har sedan 1995 inriktat och specialiserat oss på att sälja markprodukter till återförsäljare, entreprenörer och privatpersoner i hela Sverige.

Bildgalleri

 • Gårda Johan AB
  Gårda Johan AB
 • Gårda Johan AB
  Gårda Johan AB
 • Gårda Johan AB
  Gårda Johan AB
 • Gårda Johan AB
  Gårda Johan AB
 • Gårda Johan AB
  Gårda Johan AB

Från stenbrytning till företagspark

Ett företag som varit verksamt i mer än 100 år har en historia att berätta.

Företaget grundades 1892 av Johan Johansson. Han startade sin verksamhet i stadsdelen Gårda, därav namnet Gårda Johan. På den tiden var företagets verksamhet inom entreprenadarbeten, vilket omfattade allt från stenbrytning till vägbyggen. Företaget var ett av de mest dominerande under 50-talet, vilket bland annat har resulterat i att Gårda Johan fått en egen gata i Gårdaområdet, uppkallad efter sig.

1973 köptes företaget av nuvarande ägare Hans Andersson. Under 1980-talet började Gårda Johan bygga golfbanor, vilket resulterade i byggandet av en egen bana, S:t Jörgens GK.

1995 ändrade verksamheten inriktning och ett produktbolag bildades för att fokusera på att sälja markprodukter till återförsäljare och entreprenörer runt om i Sverige. Idag består Gårda Johan också av ett fastighetsbolag, golfbolag och en konstgräsavdelning.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...