Folkhemmet
08-630 10 ... Visa nummer
Leverantörsvägen 2
187 66 TÄBY

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Välkommen att besöka Folkhemmet i Täby, Barkarby, Bromma eller i Kungens kurva.

Bildgalleri

 • Folkhemmet
  Folkhemmet
 • Folkhemmet
  Folkhemmet
 • Folkhemmet
  Folkhemmet
 • Folkhemmet
  Folkhemmet
 • Folkhemmet
  Folkhemmet
 • Folkhemmet
  Folkhemmet
 • Folkhemmet
  Folkhemmet
 • Folkhemmet
  Folkhemmet
 • Folkhemmet
  Folkhemmet
 • Folkhemmet
  Folkhemmet

Möbler

Hos Folkhemmet hittar du möbler till hela ditt boende. Vi har ett brett sortiment med både billigare möbler och dyrare kvalitetsmöbler med lyxig design från kända varumärken och formgivare. Vi säljer allt från soffor och sängar till matplatser och belysning. Folkhemmet är ditt självklara val när du ska inreda ditt hem och köpa möbler online. Att knyta ihop säcken i ditt hem för att få en tydlig röd tråd är inte alltid så enkelt som det kan se ut. På Folkhemmet har vi en stark kunskap om inredning och hjälper dig gärna med tips och råd om hur du ska inreda ditt drömboende. I våra butiker visar vi ett urval av möbler men på nätet har vi ett mycket större sortiment. Köp billiga möbler online på Folkhemmet. Välkommen till oss!

Utemöbler

Här hittar du ett stort sortiment av utemöbler och trädgårdsmöbler till bra pris och kvalitet på nätet. Vi säljer allt från Hillerstorp, Brafab, Cane-Line, Ethimo och Style Station. Vi har matgrupper med bord och stolar, solsängar, loungegrupper, soffor, fåtöljer, parasoll och paviljonger. Vi har ett brett sortiment av designade utemöbler för balkongen med bra kvalitet och snabb leverans. Köp dina sommarmöbler eller balkongmöbler smidigt med snabb leverans billigt online på Folkhemmet.

Belysning & Lampor

Lampor och belysning för alla smaker och behov. Allt från moderna designlampor till mer klassiska och funktionella läslampor och badrumslampor. Besök någon av våra tre butiker och ta del av vårt stora utbud av taklampor, golvlampor, bordslampor, spotlights och vägglampor från våra leverantörer By Rydéns, Belid & Herstal. Vi har även ett litet sortiment med ljuskällor i form av glödlampor och LED-lampor t.ex.

Mattor

På Folkhemmet har vi ett stort sortiment av mattor av hög kvalitet online. På nätet säljer vi ryamattor, vävda mattor, Patchwork, Persiska mattor, skinnhudar, fällar, ullmattor, trasmattor, dörrmattor bl.a. Vi har säljer allt från Classic Collection, Calligaris, Matt & Textilgrossisten och Mattbolaget. Du hittar alla former av mattor som runda, fyrkantiga, rektangulära. Du kan även måttbeställa många av våra mattor. Kontakta oss för pris och leveranstid på måttbeställda mattor.

Tavlor

Här hittar du vårt fina sortiment med med allt konstrelaterat du har på din vägg. Vi säljer tavlor, posters och affischer med snabb leverans men har även exklusiva tavlor i plexiglas. Vår huvudleverantörer är Wallrepublic och Tavelbutiken som båda har ett jättefint sortiment med fotokonst. Vi arbetar konstant med att få fram billiga tavlor och posters med moderna konstmotiv med för snabb leverans. Vi tycker att fotokonst i form av tavlor är det perfekta sättet att sätta personliga prägel på ditt rum. De flesta konstverken går att specialbeställa om du vill ha ett udda mått. Det är bara att kontakta butik för offert. Tänka på att anväda din tavla för att skapa en röd tråd i ditt hem för att knyta ihop din personliga stil med din möblering. Vill du ha råd och tipps på vad du ska ha för fotokonst hjälper vi gärna till.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...