Cookies hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Fokus Optik

Fokus Optik

08 - 32 54... Visa nummer
Hagag. 1
113 48 STOCKHOLM

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Välkommen till Fokus Optik! Vi sätter fokus på: patienten, kunden, service, kvalité, mode och pris! Det är skillnad på glas och glas. Det finns många olika typer av glas välja på. Fråga oss på Fokus Optik vad som skiljer glasen åt. Vi har glas för alla!

Bildgalleri

 • Fokus Optik
  Fokus Optik
 • Fokus Optik
  Fokus Optik
 • Fokus Optik
  Fokus Optik
 • Fokus Optik
  Fokus Optik
 • Fokus Optik
  Fokus Optik

Synundersökning

Hos oss kan du känna dig trygg. Synen representerar 80% av våra sinnen. Ser vi inte med en ordentlig skärpa, försöker vi kompensera förlusten på andra sätt. Det känns aldrig riktigt bra. Varken för dig som är ung eller för dig som fått försämdrad syn längre upp i åren. Hos oss på Fokus Optik kan du känna dig trygg. Vi har erfarna optiker som finns till för att tillgodose dina behov.

Linser

Linser innebär en fantastisk frihet. Vi har mycket förmånliga priser (och prisgaranti) på våra kontaklinser . Nästan alla människor kan bära linser. Du som är närsynt, översynt, ålderssynt, astigmatiker eller lite av varje kan få ett seende i klass med det naturliga.

Ögonläkare

Vi erbjuder våra kunder besök hos legitimerad ögonläkare , då vi kan tillgodose detta behov på plats hos oss i butiken. Kontakta oss för tidsbokning.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...