Fastighetsbyrån

Fastighetsbyrån

0498-21 80... Visa nummer
Söderväg 1E
621 58 VISBY

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Vårt mål är att förmedla fastigheter och bostadsrätter med hög kvalitet, stort personligt engagemang och kraftig marknadsföring.

Bildgalleri

 • Fastighetsbyrån
  Fastighetsbyrån
 • Fastighetsbyrån
  Fastighetsbyrån
 • Fastighetsbyrån
  Fastighetsbyrån
 • Fastighetsbyrån
  Fastighetsbyrån
 • Fastighetsbyrån
  Fastighetsbyrån
 • Fastighetsbyrån
  Fastighetsbyrån
 • Fastighetsbyrån
  Fastighetsbyrån
 • Fastighetsbyrån
  Fastighetsbyrån
 • Fastighetsbyrån
  Fastighetsbyrån
 • Fastighetsbyrån
  Fastighetsbyrån

Din mäklare i Visby

Fastighetsbyrån är en av Gotlands mest anlitade fastighetsmäklare. Vår lokala närhet och kunskap i kombination med bankens specialister på placeringar och juridik gör att många på Gotland väljer att låta sin husaffär bli en bankaffär.

Vi förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus, jordbruksfastigheter och hyresfastigheter. För oss är varje affär unik och vi värdesätter att kontakterna blir direkta och personliga. Vi arbetar aktivt med att ständigt ligga i framkant och erbjuda den bästa mäklartjänsten.

Vår erfarenhet, personliga engagemang, regelbunden annonsering i såväl lokal-som rikspress och aktiv marknadsföring på internet resulterar i bästa möjliga förutsättning för att våra säljare och köpare inte bara gör sin livs största affär utan också sin bästa affär!

Tveka inte att ta kontakt med oss om du har frågor eller funderingar.

Fastighetsbyrån

Vi har samma mål idag som när dåvarande Sparbanken startade Fastighetsbyrån 1966: att vara bäst i landet på att förmedla villor, bostadsrätter och fritidshus på ett affärsmässigt och professionellt sätt till både köpare och säljare. För 50 år sedan handlade det om att bringa ordning på en oreglerad marknad; idag handlar det om att erbjuda bästa möjliga affär utifrån våra kunders ökande krav och behov. En idé som många har uppskattat genom åren.

Idag är vi Sveriges ledande mäklarkedja med ca 270 kontor och cirka 1 700 medarbetare över hela landet och i delar av Spanien och Portugal. Tillsammans förmedlar vi omkring en fjärdedel av Sveriges bostadsaffärer. Men vi har inget intresse av att slå oss till ro, att ständigt vilja utvecklas är en självklar del av att arbeta på Fastighetsbyrån. Den inställningen bottnar i vår vision: "Vi vill vara det mest rekommenderade företaget i Sverige. Vi sätter rekommendationen i centrum eftersom det är det yttersta beviset på att kunden upplevt något positivt".

Våra tjänster till dig som ska sälja

Man har ofta lika många frågor när man ska sälja sin bostad som när man ska köpa en. Hur ser marknaden ut? Vad kan man få för huset eller lägenheten? Är det värt att fixa i ordning bostaden?

Vi på Fastighetsbyrån arbetar hela tiden med att skapa nya smarta tjänster och verktyg till dig som ska sälja. Tjänster som hjälper dig att veta vad din bostad är värd, hålla koll på prisutvecklingen, marknadsföra din bostad till så många som möjligt, följa med i budgivningen, och mycket annat.

Våra tjänster hjälper dig att köpa tryggt

Att köpa bostad är förknippat med en hel del känslor. Förväntan och entusiasm, men också tvivel och nervositet. Ibland känns det som att man skulle behöva vara både ekonom, jurist och byggnadsingenjör för att kunna fatta de viktiga besluten.

För att göra allt lite enklare för dig som ska byta bostad, har vi en rad tjänster och verktyg som hjälper dig både att hitta drömbostaden och slå till när det väl blir dags. Till exempel kan vi hjälpa dig att hålla koll på nya bostäder som kommer ut på marknaden och på prisläget där du vill bo. Och när du väl hittat ditt drömboende har vi gjort det enkelt att delta och följa med i budgivningen.

Vi kan nyproduktion

Fastighetsbyrån är inte bara Sveriges största mäklare med lång erfarenhet av att förmedla nyproduktioner. Våra lokalkontor är dessutom experter på sina respektive områden. Vi har unik kunskap om bostadsområdets alla möjligheter och planer för framtiden. Så oavsett om du är en köpare som vill bo i en nyproducerad bostad, eller om du är en byggherre med planer på att bygga nytt, har du allt att vinna på att kontakta oss.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...