Eskilstuna Sotnings AB

Eskilstuna Sotnings AB

016-13 58 ... Visa nummer
Mått Johanssons Väg 7B
633 46 ESKILSTUNA

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Eskilstuna Sotnings AB erbjuder helhetslösningar inom sotning och ventilation för såväl kommun som privatperson och företag.

Sotning & Brandskyddskontroll

Genom regelbunden sotning minskas både brandrisken och energi sparas i din fastighet. Med sotning menas att sotaren rengör eldstäder, rökkanaler och imkanaler från storkök. Vi kontrollerar även eventuella brister kring skorsten, tak och eldstad. De brister som upptäckts meddelas givetvis dig som kund.

En brandskyddskontroll innebär att vi kontrollerar din eldstad med kamera och ser att den är säker att använda. Detta utförs av en behörig besiktningsman.
Brandskyddskontroll och sotning genomförs inte vid samma tillfälle då arbetet kräver olika yrkeskompetenser samt att intervallerna varierar.

Besiktningar

Går du och funderar på att installera en ny eldstad eller skorsten? Behöver du hjälp med någon form av konsultation inför installationen?

Skorstensfejare har sedan länge besiktigat eldstäder, skorstenar, takskydd och imkanaler. Det är en stor och naturlig del av vår verksamhet. Eskilstuna Sotnings AB arbetar efter branschkonceptet SSR GODKÄND besiktning. Detta koncept är utarbetat av Sveriges Skorstensfejarmästares Riksförbund (SSR) för att bättre möta kundernas och samhällets krav.

Ventilation & OVK

Vi på Eskilstuna Ventilationsrensning AB har mycket stor erfarenhet av ventilationsrensning. Vi jobbar mot villakunder, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. I samband med ventilationsrensning kan vi erbjuda flera tilläggstjänster som OVK-besiktning, avhjälpande av fel och installation av ny ventilation.

Försäljning

Vi har ett flertal produkter till försäljning som är relaterade till vår verksamhet. Välj om du vill montera det själv eller om du önskar att vi kommer och hjälper dig! För alla dessa monteringstjänster har du som kund möjlighet att nyttja ROT-avdraget! Beställ gärna innan vi kommer till er och sotar så har sotaren med sig produkten.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...