Elicit AB

Elicit AB

031-339 64... Visa nummer
Nils ericsonsplatsen 3
411 03 GÖTEBORG

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Elicit bygger IT-lösningar med kundens verksamhet och processer i fokus.

Företaget

Elicit är ett värderingsstyrt företag med nära samarbeten mellan såväl medarbetare som med våra kunder. Våra värderingar genomsyrar allt - alla medarbetare och alla beslut.

Elicit startade 1999 med ambitionen att vara hållbart bäst. Företaget växte fram ur en stark vilja att hjälpa andra, sätta kunden i fokus, höja kvaliteten och hitta de bästa systemutvecklarna. Allt för att kunna leverera bättre system till andra företag och till samhället. Denna devis har stannat hos oss och är vår affärsidé i förenklad form.

Elicit har odlat en stark företagskultur från dag ett. Eftersom den byggs av medarbetarna är vi väldigt noggranna i vår rekrytering. Dessutom ser vi till att de som jobbar här trivs. Vi har en låg personalomsättning - riktigt låg för att vara i vår bransch - och följaktligen lockar vi både unga, hungriga vargar och gamla, erfarna rävar.

Sveriges bästa arbetsplats

År 2016 gick Elicit rakt in på topp 10-listan bland Sveriges bästa arbetsplatser i kategorin medelstora organisationer. Undersökningen genomfördes av företaget Great Place to Work. Elicit var senast med år 2012 och placerades sig som nummer tre, då i kategorin små organisationer. Topplaceringar i tävlingen reflekterar Elicits ambitioner, vilja och arbetssätt för att nå målet om att ha de bästa, nöjdaste och mest motiverade medarbetarna.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...