Cookies hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Ekulfkliniken

Ekulfkliniken

Tandläkare Thomas Solmell
011 - 10 3... Visa nummer
Tandläkare Håkan Johansson
011 - 12 5... Visa nummer
Drottningg. 66
602 32 NORRKÖPING

Om oss

Vi utför allmäntandvård, barn- och ungdomstandvård samt estetisk tandvård. Besök eller kontakta oss för tidsbeställning!

Bildgalleri

 • Ekulfkliniken
  Ekulfkliniken
 • Ekulfkliniken
  Ekulfkliniken
 • Ekulfkliniken
  Ekulfkliniken
 • Ekulfkliniken
  Ekulfkliniken

Välkommen till Ekulfkliniken!

Ekulfkliniken ligger mitt i centrala Norrköping och här har man bedrivit tandvård sedan 1969. Idag driver tandläkarna Thomas Solmell och Håkan Johansson kliniken. Tillsammans med medarbetarna tandhygienisten Anne Abrahamsson och tandsköterskorna Eva Larsson, Gilda Illanes samt Janis Nilsson utförs god tandvård i en trivsam miljö.

Ni är välkomna att kontakta oss för ett gott omhändertagande av Era tänder.

Behandlingar

Vi utför all tandvård som rymmer inom begreppet allmäntandvård och vid behov tar vi även hjälp av specialisttandvården. Vi tummar inte på kvaliteten någonstans så alla dentala material kommer från välkända och pålitliga leverantörer och samtliga tandtekniska arbeten är tillverkade i Sverige.

Vi gillar att arbeta med tveksamma tänder för att undvika tandextraktioner. Tar man bort en tand kan omgivande tänder flytta på sig och de krafter som uppstår vid tuggning får mindre yta att fördela sig på, detta innebär ökade risker och problem för kvarvarande tänder. Låt oss ge den tveksamma tanden en chans, extraktionstången finns alltid kvar.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...