Ekdals Ekonomi & Redovisning AB

Ekdals Ekonomi & Redovisning AB

0522-148 8... Visa nummer
Råda HÄGGENE 10
531 96 LIDKÖPING

Om oss

Välkommen till redovisningsbyrån Ekdals Ekonomi & Redovisning AB – din hjälp med ekonomi och löner.

Bildgalleri

  • Ekdals Ekonomi & Redovisning AB
    Ekdals Ekonomi & Redovisning AB
  • Ekdals Ekonomi & Redovisning AB
    Ekdals Ekonomi & Redovisning AB

Hjälp med bokföring och redovisning!

Bokföring och redovisning kan beskrivas som ett sätt att föra bok över ett företags ekonomiska medel. Enligt bokföringslagen ska alla näringsidkare bokföra och utöver själva kravet att föra bok så måste alla siffror vara rätt registrerade. Dessa siffror redovisas sedan till olika intressenter och myndigheter för att visa att du har kontroll på ditt företags ekonomi och att dina affärer är i god ordning. Det är många företagare som behöver professionell hjälp med bokföring och redovisning. Som Auktoriserad Redovisningskonsult hjälper vi till med företagets ekonomiska händelser.

Bokslut och Deklarationer- hjälp med ekonomisk rapportering

Inkomstdeklaration, årsredovisning och bokslut är exempel på lagstadgade krav på företagens ekonomiska rapportering. Gemensamt för dessa är att de är återkommande och är något alla företag måste göra enligt lag antingen vid räkenskapsårets slut eller vid slutet av period (månadsvis, kvartalsvis eller årsvis). Oavsett om du är ägare av en enskild firma eller ett aktiebolag så är denna rapportering ett krav som Skatteverket och Bolagsverket ställer på svenska företag. Det är också viktigt att den ekonomiska rapporteringen som lämnas in håller god kvalitet.

Ekonomisk rådgivning

Ekonomisk rådgivning är guld värt för många företag som söker hjälp med ekonomin. Utöver den löpande bokföringen, redovisningen och ekonomiska rapportering som du får av en Auktoriserad Redovisningskonsult så kan du också få värdefull ekonomisk rådgivning. Ekonomisk rådgivning hjälper dig med många av företagets viktigaste ekonomiska händelser och beslut. Det kan handla om rådgivning kring en specifik affärssatsning men också rådgivning kring exempelvis ett köp av en tjänstebil.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...