Easy-Laser AB

Easy-Laser AB

031-708 63... Visa nummer
Alfagatan 6
431 49 MÖLNDAL

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Easy-Laser® är en av världens ledande tillverkare och leverantörer av laserbaserade mät- och uppriktningssystem. Vi utvecklar lättbegripliga produkter gjorda för att snabbt och enkelt kunna utföra exakta mätningar och rikta upp alla typer av maskiner med högsta precision.

Bildgalleri

 • Easy-Laser AB
  Easy-Laser AB
 • Easy-Laser AB
  Easy-Laser AB
 • Easy-Laser AB
  Easy-Laser AB
 • Easy-Laser AB
  Easy-Laser AB
 • Easy-Laser AB
  Easy-Laser AB
 • Easy-Laser AB
  Easy-Laser AB
 • Easy-Laser AB
  Easy-Laser AB
 • Easy-Laser AB
  Easy-Laser AB
 • Easy-Laser AB
  Easy-Laser AB
 • Easy-Laser AB
  Easy-Laser AB

Remtransmissionsuppriktning

Vi har ett komplett sortiment av professionella verktyg för remtransmissionsuppriktning. Du kan välja mellan ”visuell” avläsning på måltavlor eller digital avläsning. Oavsett vad du väljer kommer resultatet bli snabbt och precist.

Geometrisk mätteknik

Geometrisk mätteknik spänner över ett mycket brett område. Vi erbjuder färdiga systempaket för specifika applikationer, men egentligen kan du sätta ihop ett system för just dina behov genom att lägga till och kombinera delar ur hela sortimentet. Nu eller i framtiden.

Axeluppriktning

Det finns ett Easy-Laser® axeluppriktningssystem för varje behov, från det enklaste till mest avancerade för användning i potentiellt explosiv miljö. Alla systemen är konstruerande för att vara enkla att montera på maskinerna. Vitala delar är tillverkade av aluminium och rostfritt stål för att garantera stabila mätvärden och högsta tillförlitlighet även i de tuffaste av miljöer.

Varför Easy-Laser

Easy-Laser® är en av världens ledande tillverkare och leverantörer av lasermätsystem för alla tänkbara branscher. Vi bidrar med extrem exakthet och precision. Men det är inte där vi särskiljer oss. Idag, när i princip vem som helst med en hygglig laser kan få resultatet ”rakt”, gäller det att vara lite mer framsynt.

För på lång sikt är det vare sig en perfekt uppriktad axel, eller rakheten hos en enskild komponent, som räknas. Det är summan av de här åtgärderna; ökad produktivitet och minskad resursanvändning. Det är de värdena vi slutgiltigt levererar. Och utifrån det perspektivet blir vår viktigaste uppgift att göra vägen dit så spikrak som möjligt.

Det innebär att utveckla användarvänliga mät- och uppriktningssystem, som är lika enkla att förstå sig på som de är mångsidiga och skalbara. Det betyder också att korta leveranstiderna, utöka våra garantier och optimera utbildning och support.

När du har kontakt med oss, eller någon av våra partners, kan du dessutom alltid förvänta dig att få raka och ärliga svar kring vilka av våra produkter som är absolut nödvändiga för din verksamhet och vilka du kan klara dig utan. Vad som verkligen behöver riktas upp och vad du kan låta bli. Så att det vi i slutändan erbjuder dig är en lösning som ligger exakt i linje med dina behov – och din budget.

Oavsett om du är servicetekniker, inköpare, eller CFO i en multinationell industrikoncern kommer du att uppleva Easy-Laser® som genuint enkla att ha att göra med. Eller som vårt engelska löfte lyder – Straightforward by all measures.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...