Drott & Company Facility Services AB

Drott & Company Facility Services AB

08 - 120 0... Visa nummer
Pyramidbacken 1
141 75 KUNGENS KURVA

Om oss

Drott & Company är en helhetsleverantör av servicetjänster. För de flesta är det ett måste att lägga all sin kraft och sitt fokus på sin kärnverksamhet, genom att anlita oss gör vi ert jobb enklare. Vi tar hand om all den service ett företag kan tänkas behöva. Allt från städservice, fönsterputsning, kontorsservice, fastighetsservice, vaktmästeri, reception, transporter och flyttservice, vi skräddarsyr en lösning utefter era behov.
/
/

Bildgalleri

 • Drott & Company Facility Services AB
  Drott & Company Facility Services AB
 • Drott & Company Facility Services AB
  Drott & Company Facility Services AB
 • Drott & Company Facility Services AB
  Drott & Company Facility Services AB
 • Drott & Company Facility Services AB
  Drott & Company Facility Services AB

Drott & Company

Vi tillhandahåller alltid specialanpassade tjänster baserade på de behov ni har – utan att det ska kosta mer. Dessutom anpassar vi oss efter när ni behöver vår hjälp.

Vi är medlemmar i Almega Serviceentreprenörerna och Almega Hemserviceföretagen som ingår i Almega Tjänsteförbunden och Svenskt Näringsliv. Företaget följer kollektivavtalen för Fastighetsanställdas Förbund och Kommunala Arbetarförbundet.

Flyttservice

Börjar det att dra ihop sig till flytt? Vi på Drott & Company kan hjälpa dig med allt från visningsstädning till flyttstädning till att faktiskt flytta hela bohaget. Inte bara är det bekvämt att anlita samma aktör för alla tjänster, vi ordnar så klart speciellt bra priser till dig som anlitar oss för hela rubbet. Vi tillhandahåller specialanpassade tjänster baserade på dina önskemål. För oss är det viktigt att du känner att du får hjälp med allt du behöver och vi gör vårt yttersta för att du ska få ett så bra och tryggt bemötande som möjligt.

Byggstädning

Drott Company har en gedigen erfarenhet av byggstädning och arbetar tryggt, effektivt och noggrant - vi har arbetat med byggstädning i många år och har utvecklat en mycket förfinad teknik som garanterar dig som kund att inget förbises. Vi vet vad som behövs för att uppnå ett fullgott resultat och förstår vikten av ett skinande rent och hygieniskt slutresultat. Vårt mål är att du som kund ska vara nöjd med oss, därför lämnar vi inget åt slumpen.

Företagsstädning

Drott Company erbjuder städtjänster till företag i Stockholm med omnejd. Vi hjälper till med mer eller mindre allt ett företag kan tänkas efterfråga i städväg och erbjuder förmånliga och flexibla avtal baserade på de behov och önskemål ni kan tänkas ha. För oss är det viktigt att ni känner er nöjda och vi försöker att alltid vara så tillmötesgående som möjligt, vi förstår att alla företag och personer är olika.

Vi erbjuder de vanligaste städtjänsterna på marknaden, men även tjänster som luktsanering, storstädning, golvvård, förmånstädning mm. Kontakta oss för mer information & offert!

Hemstädning

När dagen närmar sig sitt slut och du kommer hem från arbete, studier och vardagens alla måsten är det oftast inte hemstädning man längtar efter att ta tag i. De flesta av oss vill koppla av och umgås med familjen. Låt oss hjälpa dig att frigöra tid, kraft och energi som du kan lägga på det som är viktigt för dig och låt oss se till att ditt hem är rent, väldoftande och så rogivande det kan bli. Vår personal har en stor kompetens och förstår att den tid vi spenderar hos dig är värdefull, därför vill vi vara så snabba och serviceorienterade som möjligt på samma gång som vi ser till att du känner dig trygg med att alltid få ett bra resultat.

Öppettider

Just nu Stängt

Ordinarie öppettider

MÅNDAG
06:00 - 18:00
TISDAG
06:00 - 18:00
ONSDAG
06:00 - 18:00
TORSDAG
06:00 - 18:00
FREDAG
06:00 - 18:00
LÖRDAG
09:00 - 15:00
SÖNDAG
Stängt

Företaget har inte angivit några avvikande öppettider.