dns.it AB

dns.it AB

040-600 09... Visa nummer
Schaktugnsgatan 5
216 16 LIMHAMN

Om oss

Välkommen till Dns.it, för ett professionellt IT-stöd! dns.it är idag en komplett partner för alla dina IT-funktioner. Våra produkter och tjänster spänner från de enklare smallbusiness-funktionerna till de större och mer krävande enterprise-miljöerna.

Bildgalleri

 • dns.it AB
  dns.it AB
 • dns.it AB
  dns.it AB
 • dns.it AB
  dns.it AB
 • dns.it AB
  dns.it AB
 • dns.it AB
  dns.it AB

Historia

Vi har sedan 1992 samlat stor kompetens inom IT. Bolagets säte i Malmö där verksamheten bedrivs genom försäljning av utrustning och tjänster till företaget. Företagets affärsidé är att med omsorg om kunden och med hög servicenivå, leverera högkvalitativa produkter och tjänster till konkurrenskraftiga priser. Målsättningen har lett fram till att bolaget är godkänd leverantör enligt Kammarkollegiet till statliga myndigheter, förvaltningar, kommuner och landsting. För att möta kundernas krav på en professionell eftermarknadsservice, har bolaget en rikstäckande serviceorganisation med representation på 27 orter i landet.

Tjänster

Vi kan erbjuda avtal med jour dygnet runt. dns.it är ett flexibelt företag med flexibla lösningar. Våra systemtekniker är certifierade och har mångårig erfarenhet av att analysera, göra felsökningar, dokumentera, installera, uppgradera samt underhålla nätverk, servrar, arbetsstationer och program.

Öppettider

Just nu Stängt

Ordinarie öppettider

MÅNDAG
8:00 - 16:30
TISDAG
8:00 - 16:30
ONSDAG
8:00 - 16:30
TORSDAG
8:00 - 16:30
FREDAG
8:00 - 16:30
LÖRDAG
Stängt
SÖNDAG
Stängt

Företaget har inte angivit några avvikande öppettider.