Dental Prima

Dental Prima

011-18 06 ... Visa nummer
Drottninggatan 32
602 24 NORRKÖPING

Om oss

Välkommen! Till din tandläkare i centrala Norrköping. Vi erbjuder vuxentandvård
(patienter som är 22 år eller äldre) av god kvalité till ett rimligt pris. Som patient hos oss kan du räkna med en god service och ett bra bemötande. Vi jobbar med att alltid kunna erbjuda en tid så snabbt som möjligt. Undrar du något? Skulle du vilja boka en tid eller har frågor om en behandling och pris? Ring oss eller skicka ett meddelande på vår e-post!

Bildgalleri

  • Dental Prima
    Dental Prima
  • Dental Prima
    Dental Prima

Välkommen!

Till din tandläkare i centrala Norrköping. Vi erbjuder vuxentandvård(patienter som är 22 år eller äldre) av god kvalité till ett rimligt pris. Som patient hos oss kan du räkna med en god service och ett bra bemötande. Vi jobbar med att alltid kunna erbjuda en tid så snabbt som möjligt.

Undrar du något? Skulle du vilja boka en tid eller har frågor om en behandling och pris? Ring oss eller skicka ett meddelande på vår e-post!

OBS! Har du tandvårdskort från landstinget? Vi kan med glädje meddela att vi nu är registrerade som betrodd sammarbetspartner till Östergötlands landsting och kan nu ta emot dig som har tandvårdskort!

Ni betalar då en standard taxa på 200kr vid varje tandläkarbesök tills dess att ni uppnåt högkostnadsnivån och därefter har frikort på samma vis som vid ordinarie läkarbesök.

omdömen

Dental Prima har valt att inte tillåta omdömen.