Cleanday

Cleanday

010-171 71... Visa nummer
Propellervägen 12
183 62 TÄBY

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Cleanday - rent och fräscht, helt enkelt. Vi är ett modernt och nytänkande familjeföretag som grundades 2005 i Täby. Vi hittar de lösningar som passar er och levererar kvalitativ städhjälp till nöjda kunder. Vi utför även kompetent och snabb fönsterputsning. Ring oss!

Bildgalleri

  • Cleanday
    Cleanday
  • Cleanday
    Cleanday
  • Cleanday
    Cleanday

Varför välja Cleanday

Vi erbjuder ett flexibelt och enkelt sätt att köpa städtjänster. Vi hjälper dig hålla företagets lokaler skinande rena och hittar en lösning som passar just för dina behov – till hög kvalitet och till bra pris.

Våra kunder är det viktigaste vi har. Därför ser vi till att alltid leverera den högsta servicen med kvalitet, trygghet och flexibilitet som ledord – något som också innebär att vi är väldigt bra på att lösa akuta situationer.

Hemstädning

Anlitar du oss kan du se fram emot att komma till ett rent och fräscht hem med ordning och reda. Mer tid för dig, och mer tid för familjen. Och eftersom det är samma städare varje gång, vet du att du får ditt hem precis som du vill ha det.

Väljer du att anlita Cleanday kan du antingen bli abonnemangskund och få städningen utförd efter ett regelbundet schema, eller köpa städning vid enstaka tillfällen. Du som är kund hos oss kan naturligtvis också få hjälp med tvätt och strykning av kläder, sko- eller silverputsning, bortforsling av grovsopor med mera.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...