Clean Part AB

Clean Part AB

035-580 65... Visa nummer
Ekebergsvägen Yttergård 103
305 75 GETINGE

Om oss

Clean Part levererar borstar, rondeller, rondellhållare, filter, suggummi och sugmotorer med mera till alla typer av städmaskiner. När ni väljer oss som er leverantör av städmaskinstillbehör får ni produkter av hög kvalitet till låga priser.

Bildgalleri

  • Clean Part AB
    Clean Part AB
  • Clean Part AB
    Clean Part AB
  • Clean Part AB
    Clean Part AB

Tillbehör för städmaskiner

Clean Part AB är ett familjeägt företag grundat 1984. Företaget har sedan dess utvecklats till en komplett leverantör av tillbehör till städmaskiner. Vi är idag väl etablerade på den skandinaviska och europeiska marknaden.

Vi har den branschkunskap, produktkännedom och flexibilitet som krävs för att möta våra kunders krav. Vi kan därmed ge dig som kund en snabb personlig service. Vår målsättning är att varorna ska lämna oss samma dag som vi tagit emot din order. Tack vare vårt omfattande lager kan vi i stor utsträckning leva upp till denna ambition.

Allmän information om våra produkter

Clean Part säljer högkvalitativa tillbehör till städmaskiner till mycket attraktiva priser. De leverantörer vi samarbetar med är världsledande inom sina respektive områden och produkterna de framställer är av högsta kvalitet. Anledningen till att vi kan hålla en så låg prisbild är att vi tar våra produkter direkt från tillverkaren och på så sätt undviker kostsamma mellanhänder.

Efter många år i branschen har vi den kunskap och flexibilitet som krävs för att hjälpa våra kunder hitta vad de söker. Den kunskap som finns inom företaget reflekteras i vår produktkatalog som innehåller ca 6000 olika artiklar. Katalogen, som är unik i sitt slag på marknaden, gör det möjligt för våra kunder att på ett smidigt sätt identifiera vilken artikel som passar till vilken maskin. Vi arbetar ständigt med att uppdatera vårt sortiment utifrån de nya maskinmodeller som introduceras på marknaden. Se alla maskinmärken vi säljer i listan till höger.

Vår filosofi är att tillbehör till städmaskiner är varor som ska vara lätta att komma åt för kunden. Därför lagerhåller vi alla produkter i vårt sortiment. Det gör att vi kan ge dig som kund en snabb service med omgående leveranser.

Som kund hos oss behöver du inte längre vända dig till flera olika leverantörer för tillbehör till städmaskiner. Hos oss hittar du allt på ett och samma ställe vilket gör att du sparar tid.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...