Cookies hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Chili Masala

Chili Masala

08 - 571 6... Visa nummer
Hagalundsg. 19
169 66 SOLNA

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Chili Masala är en punjab restaurang i Stockholm, Solna. Vi har varit verksamma sedan 2008. Vårt framgångskoncept bygger på att servera traditionella maträtter från Punjab provinsen från Pakistan och Indien.
Bords beställning på kvällar & helger

Bildgalleri

 • Chili Masala
  Chili Masala
 • Chili Masala
  Chili Masala
 • Chili Masala
  Chili Masala
 • Chili Masala
  Chili Masala

Vår mat

Vi tillagar våra kulinariska, färgstarka och väldoftande maträtter i 'Degh' precis som man gjort sedan urminnestider - mycket gamla mattraditioner. Recepten ärvs från en generation till en annan och det är vanligt att dem baseras på välbevarade familjehemligheter - genuin punjabi matkultur!

Matlagning är en konst och bygger på ett stort intresse och kärlek till maten och med tiden utvecklas gedigna kunskaper. Vi har under åren samlat på oss en gedigen brancherfarenhet och vill ge våra gäster en utmärkt service i en trivsam miljö.

Vi värdesätter såväl gamla som nya gäster och uppskattar att ni vill dela matglädjen med oss.

Meny

Med vårt succékoncept vill vi självklart locka våra gäster till att äta hemlagad och hälsosam mat. Men vår ambition är också att mätta andra sinnen. Maträtterna är inte bara färgstarka att se på. Varje rätt tillagas med traditionella kryddblandningar som sprider en fantastisk väldoft.

Catering

Överraska dina kunder, gäster eller vänner och beställ din festmåltid från Chili Masala. Ring och prata med Tony eller Asif.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...

omdömen

 • Nino C.
  2017-08-05 01:05

  Varför har detta ställe så högt betyg egentligen? Lokalen är JÄTTE TRÅKIG. Jag känner verkligen att de borde liva upp stället med kanske lite tavlor osv.... visa mer

 • Pia K T.
  2015-06-02 19:47

  Första intrycket: otroligt oinspirerande, kal och märkligt inredd á la skolmatsal restaurang. Det känns rustikt att köket ligger öppet så man ser när kocken... visa mer

 • Michael C.
  2015-03-09 20:08

  Chili Masala har ett högt snittbetyg på Yelp och maten är bra men inte superbra. Det som främst drar ner betyget för min del är hela lokalen och miljön, i... visa mer