Cookies hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Carpet Cleaners Sverige AB

Carpet Cleaners Sverige AB

08-33 33 2... Visa nummer
Jakthornsvägen 27
139 40 VÄRMDÖ

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Vi är ett städföretag som har specialiserat oss på professionell mattvätt och möbeltvätt. I över trettio års tid har Carpet Cleaners hjälpt företag och privatpersoner med olika städuppdrag.

Bildgalleri

  • Carpet Cleaners Sverige AB
    Carpet Cleaners Sverige AB
  • Carpet Cleaners Sverige AB
    Carpet Cleaners Sverige AB
  • Carpet Cleaners Sverige AB
    Carpet Cleaners Sverige AB

Städtjänster

Carpet Cleaners har över trettio års erfarenhet av lokalvård. Vi tillhandahåller städtjänster för såväl företag som privatpersoner. Vi genomför allt från små specialuppdrag till större uppdrag som totalentreprenörer i hela Stockholmsområdet. För att du som kund ska få de bästa resultaten är vi fullt utrustade med den senaste tekniken, har erfaren specialutbildad personal och ger dig alltid nöjd kund garanti.

Mattvätt

Vi på Carpet Cleaners är specialiserade sedan många år tillbaka på professionell mattvätt. Vi hjälper dig med dina heltäckningsmattor. Våra maskiner kommer från USA, världens största marknad inom heltäckningsmattor, där tillverkarna har 50 års erfarenhet av kvalificerad mattvättning. Våra erfarna mattvättstekniker är utbildade för att rekommendera passande teknik för just dig och din matta.

Möbeltvätt

Varför byta ut dina möbler när vi kan rengöra dem med möbeltvätt? Kanske kan vi få dem att se ut som nya igen? Med rätt underhåll kan stoppade möblers livslängd förlängas avsevärt. Carpet Cleaners hjälper dig att ta bort smuts och avlägsna föroreningar som damm, kvalster eller pollen. Vi återställer den skönhet och friskhet alla dina stoppade tygmöbler en gång hade. Låt inte dina möbler förlora sin skönhet igen.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...