Cookies hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

C-optik Synklinik

C-optik Synklinik

0480-221 1... Visa nummer
Södra Malmgatan 6
392 34 KALMAR

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Här utförs alltid hälsoundersökning av ögonen tillsammans med synundersöknigarna, allt för att dina ögon och du ska må bra. Receptet på glasögon eller kontakltinser får du alltid, på så sätt kan du köpa produkterna När? Var? och om du vill.

Bildgalleri

 • C-optik Synklinik
  C-optik Synklinik
 • C-optik Synklinik
  C-optik Synklinik
 • C-optik Synklinik
  C-optik Synklinik
 • C-optik Synklinik
  C-optik Synklinik
 • C-optik Synklinik
  C-optik Synklinik

C-Optik Synklinik

Kliniken startade 2010 med visionen om en verksamhet där kvalitativa undersökningar sätts i fokus framför mängdförsäljning av glasögon och linser.

Allt fler personer upplevde att rekommendationer som varierade med hänsyn till aktuella kampanjer och att vissa synundersökningsresultat baserades på var produkternas vinstmarginal var som störst. En del kunder

Hos C-Optik ska det utan några tvivel vara dina ögons behov som styr receptet och rekommendationer. Därför satsar jag på bra kvalitativa undersökningar och låter er kunder själva välja var ni vill köpa era produkter.

Med avancerade instrument som hjälpmedel möjliggörs undersökningar utöver det vanliga. Instrumenten garanterar inte kvalitativ undersökning utan det är kombinationen erfarenhet och kunskap med modern teknik som ger C-Optik en framträdande roll inom ögonhälsovård.

Undersökningar

Alla ögon är unika, undersökningar anpassas för just dina behov och dina ögon. C-optik erbjuder en mängd olika behandlingar undersökningar, glasögon, linser, nattlinser eller körtkortsintyg.

Beroende på vilken typ av undersökning du vill ha och dina ögons livshistoria, anpassas metoder och underssökningstid för just dig. Det kan låta självklart att undersökningarna skiljer sig mellan en 8-åring och en 88-åring. För C-Optik är det lika självklart att undersökningar mellan två 8 åringar varierar såväl som behoven hos jämnåriga fru och make, det är alltid dina behov som sätts i fokus.

Behandlingar

Du som kund kan alltid känna dig trygg med att undersökningarna utgår från dina ögons behov.

Behandlingar som utföras här är:
- Rinnande ögon
- Torra ögon
- Remittering av gråstarrsoperationer till andra landsting med kortare väntetider
- Ortho-K nattlinser
- Diabeteskontroll (ej subventionerad av landstinget)

C-Optik Synklinik fokuserar på friskvård av dina ögon och synhälsa. Recept lämnas alltid!

Barn & ungdomar

Under barn och ungdomsåren skapas en stabil grund inför vuxenlivet och synen är en viktig del av detta. Underskolåren är det mycket kunskap som ska tas in och därför är det väldigt viktigt att barnen kan koncentrera sig på innehållet av bokstäverna och inte störas av att bokstäverna är suddiga.

En naturlig förutsättning för att kunna läsa är att faktiskt se orden man ska läsa vilket blir svårare med ett synfel som inte är korrigerat. Låt ditt barn lägga fokus på rätt saker - jag lägger fokus på att ditt barn ska se bokstäverna!

Många ungdomar idrottar och inom vissa idrotter kan glasögon upplevas som begränsande. Kontakta mig så kan vi diskutera vilka behov som finns för just dig eller ditt barn och tillsammans hitta lösningar.
Synen ska inte begränsa idrottsprestationer.

Övningskörning är vanlig i ungdomsåren och ger sig ut i trafiken gör en synundersökning. Det är extremt viktigt både för din egen och andras säkerhet att du har den bästa synen som du kan få när du är ute i trafiken. Synkraven i trafiken är enligt mig lågt satta och därför rekommenderar jag att du gör en fullständig synundersökning för att vara trygg trafiken.

Produkter

Min vision är att erbjuda noggranna kvalitativa undersökningar och det är upp till er var ni vill köpa produkterna. Självklart erbjuds även glasögon och linser av hög kvalitet anpassat för ditt behov.

Mitt mål är att alla ska vara rädda om sina ögon och oavsett var du köper produkter är det viktigt att ni regelbundet kontrollerar ögonen så att inte produkterna skadar ögonen.

Hos mig får ni alltid recept i handen och behöver inte känna er obekväma med aktuella kampanjer eller köptvång. Receptet som utfärdas är helt baserat på vad dina ögon behöver och inte var eventuella vinstmarginaler är som störst.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...