Boxholms Simhall

Boxholms Simhall

0142-895 6... Visa nummer
Skolgatan 2
590 12 BOXHOLM

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Boxholmshus driver kommunens sim- och sporthall som idag är centrum för träning och hälsa. En naturlig mötesplats för Boxholmsborna.

Bildgalleri

 • Boxholms Simhall
  Boxholms Simhall
 • Boxholms Simhall
  Boxholms Simhall
 • Boxholms Simhall
  Boxholms Simhall
 • Boxholms Simhall
  Boxholms Simhall
 • Boxholms Simhall
  Boxholms Simhall
 • Boxholms Simhall
  Boxholms Simhall

Simhallen

I den handikappanpassade byggnaden inryms en större bassäng och en barnbassäng, två gym, träningslokaler, solarium och cafeteria. Här kan du hyra in dig och ditt sällskap för firmafester, barnkalaset, möhippan, svensexan eller kickoff, eller bara koppla av och umgås med familj och vänner.

Vi har ett stort utbud av träningspass både i bassäng och i aerobicsalen. I sporthallen finns möjligheter för olika verksamheter som innebandy, fotboll, tennis mm. Här finns även möjlighet för handikappade att komma in till sporthallen. Sporthallen kan man hyra som förening eller privatperson.

Cafeteria

Efter badet eller träningspasset kan Du koppla av i vår cafeteria, njuta av kaffe, te, festis eller dricka och varför inte köpa smörgås, kaka, godis, chips eller glass mm.

Lägsta belopp för kortköp är 10 kronor.

Elljusspår

I nära anslutning till simhallen finns ett elljusspår i vacker natur. Här kan du njuta av en promenad och sedan komma tillbaka till simhallen och avsluta med ett dopp i det blå!

Elljus spåret är 3,4 km långt och är belyst under kvällen. Dagtid finns det fler slingor markerade på kartan i skogen som du lätt kan följa efter markeringar.

Simskola

Hos oss kan ditt barn gå i simskola på helgen. Vi har två stycken bassänger som vi har simskola i. Den lilla bassängen har vi barn från 4 år där man i första skedet leker fram vattenvana till att man lär sig tekniken i ben och armtag.
När barnet känner sig tryggt i vattnet och har en god teknik flyttas barnet över till stora bassängen och fortsätter att öva simteknik och att vara i ett djupare vatten. Vi tar även märken i simskolan efter Svenska simförbundet och svenska livräddarsällskapets regler.

Uthyrning

Företag, föreningar och enskilda är välkomna att hyra våra lokaler. Här kan Du arrangera firmafesten, barnkalaset eller helt enkelt bara umgås med Dina vänner. Vi ordnar er möhippa, svensexa, kick off eller fest.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...